Talvilomaviikkoa vietetään Kokemäellä viikolla 8. Kokemäen hyvinvointipalvelut sekä kirjasto- ja kulttuuripalvelut järjestävät monipuolista ohjelmaa koko lomaviikolle. Ota tästä tekstistä talteen päivittäin vaihtuvat aktiviteetit ja tule mukaan!

Perjantaina 16.2.

klo 18–20 Vesidisco Kokemäen uimahallissa. Vesidiscon aikana ei vesijuoksu-, vesijumppa-, vesihierontalaite- ja kuntouintimahdollisuuksia. Normaalit sisäänpääsymaksut.

Lauantaina 17.2.

Hohtodisco Kokemäen Yhtenäiskoulun Yhteiskoulun toimipisteen yläsalissa. Bileissä DJ, valotikkuja, UV-maaleja, Nuvan kioski ja tietenkin hyvää musiikkia! Tapahtuma on päihteetön. Tervetuloa!
Aikataulu:
klo 17–19: 6.–8. luokkalaiset
klo 20–22: 9. luokkalaiset – 2. asteen opiskelijat

Sunnuntaina 18.2.

klo 15 Lasten lentopalloteemailtapäivä Huittisten Tahto Areenalla. LP-Vampula järjestää lapsille ja perheille suunnattua toimintaa koko Tahto Areenan täydeltä. Mestaruusliigahuumaa sekä mukavaa tekemistä koko perheelle, esimerkiksi pomppulinna, lettibaari, kasvomaalausta, paloauto, askartelua ja temppurata!

Maanantaina 19.2.

Temppuradat Tulkkila-salissa. Temppurata on valvottua, mutta ei ohjattua toimintaa. Alle kouluikäisillä lapsilla tulee olla huoltaja mukana temppuradalla. Kouluikäisten vuorolla lapset saavat toimia omatoimisesti.
Aikataulu:
klo 10–12: Alle kouluikäiset lapset
klo 12.30–14: Kouluikäiset lapset

klo 10–14 Kauvatsan murhamysteeri (K12). Ilmoita itsesi/ryhmäsi ratkomaan murhamysteeriä Kauvatsan päiväkotikoululle. Suositusikäraja 12 vuotta. Huoltajan arvion mukaan tai huoltajan seurassa nuoremmat osallistujat. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet Facebook-sivulla: Kokemäen Vapaa-aikapalvelut.

klo 15–17 Tyttöjen ilta Nuokkarilla. Suunnattu 12–29 vuotiaille. Voit halutessasi ilmoittaa tulostasi ennakkoon Elinalle, Jennille tai Tiialle.

Tiistaina 20.2.

klo 10–15 Avoin pelivuoro Tulkkila-salissa. Mahdollisuus pelata eri lajeja toiveiden mukaan. Lajeina muun muassa sulkapallo, salibandy, koripallo ja lentopallo. Kaiken ikäiset tervetuloa pelailemaan! Kaupungin liikunnanohjaajat paikalla.

Liikunnanohjaajat pelaavat sählyä ja sulkapalloa sisällä Tulkkila-salissa.
”Tervetuloa pelailemaan!”, toivottavat liikunnanohjaajat Annika Godin ja Paula Järvi.

klo 16–18 Etsivien K17-ilta Nuokkarilla. Vapaamuotoista oleskelua 17–29 vuotiaille nuorille.

Keskiviikkona 21.2.

klo 12.30–14 Roolipeli Vanhalla Yhteiskoululla. Dungeons&Dragons on jännittävä seikkailuroolipeli, jossa pelaajat kohtaavat vaarallisia olioita matkalla kohti suurta aarretta ja yrittäessään pelastaa paikallisen kylän asukkaat hirviöiltä. Tule nyt kokeilemaan D&D:tä Vanhalle yhteiskoululle! Aiempaa kokemusta ei tarvita, peli kestää noin 1h. Pelinjohtajalta saat kaikki tarvittavat välineet. Nuorisopalvelut mukana pelaamassa.

klo 16–17 ”Lentistä tähtien kanssa” -roadshow Tulkkila-salissa. LP Vampulan mestaruusliigajoukkue saapuu Kokemäen Tulkkila-saliin tutustuttamaan 6–9 vuotiaat lapset lentopalloon. Kaikille vapaa pääsy, tervetuloa!

klo 17–20 Lasten ja perheiden peuhuilta Kokemäen uimahallissa. Lapsille ja perheille tarkoitettu ilta, jolloin runsaammin leluja ja uimavälineitä altaassa. Normaalit sisäänpääsymaksut.

Torstaina 22.2.

klo 9 Laskettelureissu Ellivuoreen ennakkoilmoittautuneille! Lähtö Kokemäen linja-autoasemalta klo 9 ja paluumatkalle lähdetään Ellivuoresta klo 16. Matkan hinta 35 €/hlö, sisältäen matkan ja hissilipun. Mahdollinen välinevuokraus 20 €/lapsi, 25 €/aikuinen. Matkan maksu suoritetaan bussissa käteismaksuna ja mahdollinen välinevuokraus maksetaan Ellivuoren vuokraamoon.

Perjantaina 23.2.

klo 10–15 Avoin pelivuoro Tulkkila-salissa. Mahdollisuus pelata eri lajeja toiveiden mukaan. Lajeina muun muassa sulkapallo, salibandy, koripallo ja lentopallo. Kaiken ikäiset tervetuloa pelailemaan! Kaupungin liikunnanohjaajat paikalla.

klo 15–20 Lämminvesipäivä Kokemäen uimahallissa. Iso allas lämmitetty +30

Lauantaina 24.2.

klo 12 Hiihtomestaruuskilpailut Pitkäjärven pururadalla. Sarjat 0–16 -vuotiaille. Hiihtotyyli perinteinen. Ilmoittautuminen paikan päällä, kaikki osallistujat palkitaan! Pakkasraja -15 astetta ja säävaraus. Hiihtomestaruuskilpailut järjestää yhteistyössä Teljän Nousu ry, KK-V Hiihto ry ja Kokemäen hyvinvointipalvelut.

Koko talvilomaviikon käynnissä:

QR-koodiseikkailu Nuokkarin pihapiirissä, jonka voit itsenäisesti tai kaveriporukalla toteuttaa!

Kokemäen ja Kauvatsan kirjastot palvelevat talvilomaviikolla normaalisti. Mukavaa lomatekemistä lapsille – testaa vaikka tietosi lastenkirjoista ja osallistu arvontaan!

Tervetuloa mukaan talviloman viettoon – Koe Kokemäki, sen joki ja väki!