Kursseille ilmoittautuminen

– Internetin kautta: www.opistopalvelut.fi/kokemaki (linkki aukeaa toiselle sivustolle)
– Puhelimitse: toimisto puh. 040 4886 147 (Huom! Ilmoittautua ei voi tekstiviestillä)
Toimisto on avoinna ma-pe klo 9-15.

 

Kaikille kursseille ei voi ilmoittautua internetin kautta. Kurssien kohdalla on tästä maininta.

 

Musiikin yksilöopetukseen ilmoittautuminen

Viime vuonna musiikin yksilöopetuksessa opiskelleet opiskelijat ovat etusijalla ilmoittautuessaan oman opettajansa kurssille. Ilmoittautumisohjeet löytyvät kurssien kohdalta.

 

Ilmoittautua voi myös vain lukukaudeksi. Ilmoita tästä kurssin alkaessa opiston toimistoon tai kurssin opettajalle. (Ilmoittautua voi silti internetin kautta. Internetin kautta ilmoittautuessa ei valitettavasti saa välitettyä tietoa lukukaudeksi ilmoittautumisesta.)

Opiskelijan on huolellisesti täytettävä ilmoittautumislomake (pdf), mikäli hän ei ilmoittaudu internetin kautta. Ilmoittautumislomakkeen voi tulostaa opiston nettisivuilta.  Lomakkeita saa myös kurssien opettajilta ja opiston toimistosta. Alle 18-vuotiaan opiskelijan ilmoittautumislomakkeeseen tarvitaan huoltajan tiedot ja allekirjoitus.

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun.

Mahdollinen peruutus pitää tehdä viikkoa ennen kurssin alkua ilmoittamalla siitä opiston toimistoon. Jos kurssille ilmoittautunut opiskelija ei tule kurssille eikä peru kurssille ilmoittautumistaan vähintään viikkoa ennen kurssin alkua, peritään koko kurssimaksu.