Näyttelyt

Ohjeita

Kirjaston näyttelyjaksot ovat pääasiassa 4 viikkoa.

Sovi näyttelyn pystytys- ja purkamisaikatauluista kirjaston henkilökunnan kanssa.

Kirjastolla on metallilankaa, siimaa, nauloja, nuppineuloja, nastoja ja tarvittavia työkaluja. Käytettävissä on myös 2 korkeaa vitriiniä ja yksi matala. Lisäksi käytettävissä on näyttelyseinäkkeitä ja -pylväitä. Seinäkkeiden korkeus on 173 cm ja leveys 80 cm. Seinäkkeitä on yhteensä 12 kappaletta. Näyttelypylväitä on kahta kokoa: 30 cm x 30 cm sekä 40 cm x 40 cm. Molempia on kolmessa eri korkeudessa: 60 cm, 80 cm ja 100 cm.

Kirjasto markkinoi näyttelyitä omilla kanavillaan. Näyttelyn järjestäjän on hyvä tätä tarkoitusta varten toimittaa kirjastolle kuvamateriaalia, julisteita ja tiedotustekstejä markkinointia varten. Kaikesta muusta tiedottamisesta vastaa näyttelyn järjestäjä. Lehdille näyttelyn järjestäjä voi halutessaan tiedottaa näyttelystä. Toimitus Sydän-Satakunta: asiakaspalvelu 010 665 5700 tai toimitus.sydansatakunta(a)sanoma.fi.

Näyttelytilasta ei peritä vuokraa. Mahdolliset teosten varaukset merkitään punaisella pallerolla, otetaan asiakkaan yhteystiedot ja välitetään näyttelyn järjestäjälle.

Kirjastossa järjestettävät näyttelyt on vakuutettu.