ILMAISET YLEISÖLUISTELUVUOROT

Kokemäen jäähallilla (os. Urheilutie 27) seuraavasti:

1.10. alkaen vuoden loppuun
lauantaisin ja sunnuntaisin
klo 10-11.30 mailaton
klo 11.30-13.00 mailallinen

HUOM! Kaupungin jäävuorot 8.10 lauantaina
Siirretty alkamaan mailallinen 12-13.30 ja mailaton 13.30-15.

 

HILJAISET SILLAT -MUSIKAALI

HUOM! ENNAKKOILMOITTAUTUNEET! Lasku ja teatteriliput postitettu 12.9.2022.
Turun kaupunginteatteri pe 14.10.2022 klo 19. Lähtö Kokemäen linja-autoasemalta Säkylän kautta klo 17.00.

HUOM!  ILMOITTAUTUMISAIKA PÄÄTTYY

VIIRUN JA PESOSEN JOULUPUUHAT

Turun kaupunginteatteri, pieni näyttämö la 19.11.2022 klo 16.30
Viiru-kissa odottaa joulua niin malttamattomana, että villasukka muuttuu tonttulakiksi ja muutkin itsetekoiset joulukoristeet alkavat vallata ukko Pesosen tupaa. ​Levottomuus leviää kanoihin ja vaikka vieraitakin poikkeaa, ei heistä hartaimmin odotettua vain näy. Pesonen ei joulupukkiin usko, mutta tekee kyllä kaikkensa herättääkseen joulun taian eloon ja antaakseen ystävälleen Viirulle ikimuistoisen joulun. Ja joulupukki onnistuu lopulta yllättämään kyynistyneen aikuisenkin.
Paikat riveillä 1-4. Esitystä suositellaan 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille katsojille.
Lippu + matka: lapset/koululaiset 20 €, aikuiset 25 € .
Lähtö Kokemäen linja-autoasemalta klo 14.30.
Sitovat ilmoittautumiset 30.9.2022 klo 12.00 mennessä puh. 040 488 6173 tai eija.latvaniemi (at) kokemaki.fi

 

PUNAINEN VIIVA

Turun kaupunginteatteri la 11.2.2023 klo 14.00
Punaista viivaa tähdittävät solistit Johanna Rusanen ja Waltteri Torikka. Tämä jos mikä on hieno tilaisuus kokeilla oopperan tenhoa!
Tarina sijoittuu Suomen historian käännekohtaan, jossa sosiaalidemokratian aalto pyyhkäisee yli maan ja kaikki yli 24-vuotiaat saavat äänioikeuden ja näin mahdollisuuden vaikuttaa oman elämänsä kulkuun. Oikolatua onneen myllerrys ei kuitenkaan Topille ja Riikalle suo.
Punaisen viivan kuvaama maailma on karu ja luonnolla on suuri symbolinen merkitys. Yhteistyössä Turun Kaupunginteatterin, Saaristo-oopperan ja Turun filharmonisen orkesterin kanssa toteutuva esitys tehdään mahdollisimman ekologisesti ja pienellä materiaalihukalla. Visuaalisesta näyttävyydestä ei kuitenkaan tingitä ja 50-päinen kuoro ja orkesteri tuovat massaa kirkkaan ytimen ympärille.
Ilmari Kiannon vuoden 1909 klassikkoromaaniin pohjautuva sävellys ja libretto ovat Aulis Sallisen käsialaa. Punaisen viivan ohjaa innoissaan oopperan pyörteisiin heittäytyvä Mikko Kouki.
Paikat parvella, rivi 4. Lippu + matka: opisk/työttömät  50 €, eläkel. 57 €, aikuiset 60 €. Lähtö Kokemäen linja-autoasemalta klo 12.00.
Sitovat ilmoittautumiset 14.12. klo 12.00 mennessä puh. 040 488 6173.

 

TÄÄLLÄ POHJANTÄHDEN ALLA

Pyynikin kesäteatteri la 10.6.2023 klo 13.
Pentinkulman väki palaa Pyynikille 30 vuoden tauon jälkeen. Luvassa on Väinö Linnan teokselle uskollinen, visuaalisesti karun tyylikäs, koskettava ja elokuvallinen suurteos, joka jatkaa Linnan teosten esittämisen perinnettä Pyynikillä.
Sukupolvesta toiseen Täällä Pohjantähden alla on hurmannut lukijansa tarkalla, hersyvällä ihmiskuvallaan ja runsaalla henkilögalleriallaan. Monille teos on ollut portti sisällissotamme kuvastoon ja erityisesti köyhälistön aseman ymmärtämiseen. Tänään katsomme samaa teosta eri silmin. Vaikka menneisyyden arvet ovat haalistuneet, koko maailma on jälleen katastrofin kynnyksellä. Koskeloiden perheen silmin saamme sekä katsoa taakse historiaamme että tunnustella nykyisyyttä.
Näyttämöllä nähdään rakastettuja tamperelaisia konkarinäyttelijöitä sekä uusia nuoria lupauksia. 30 vuotta sitten Akseli Koskelaa näytteli nuori Esa Latva-Äijö, joka tällä kertaa astuu isän rooliin Koskelan Jussina.
”Tosta se lähtee.” Ohjaus Antti Mikkola. Näytelmän sovitus Sami Keski-Vähälä.
Paikat riveillä 6-8. Lippu+matka: 45 €. Lähtö linja-auto-asemalta klo 11.00. Sitovat ilmoittautumiset 5.5.2023 mennessä puh. 040 488 6173.

 

RAJATTOMASTI LIIKUNTAA SEURAKOULUTUKSET SATAKUNNASSA SYKSYLLÄ 2022

Satakunnan Rajattomasti liikuntaa -kumppanuusverkostossa on tällä hetkellä mukana 13 kuntaa/kaupunkia (Eura, Eurajoki, Huittinen, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Pori, Rauma ja Säkylä). Kumppanuusverkoston tavoitteena on vahvistaa liikunnan asemaa kunta-, seutu- ja alue tasolla, syventää kuntien liikuntatoimien ja muiden toimijoiden esim. urheiluseurojen välistä yhteistyötä sekä tuottaa toimintamalleja väestön hyvinvoinnin edistämiseksi liikunnan keinoin.

Yksi tärkeä osa yhteistyötä on kumppanuusverkoston mahdollistamat Rajattomasti liikuntaa seurakoulutukset urheiluseuroissa toimiville henkilöille. LiikUn toteuttamat laadukkaat ohjaaja-, valmentaja- ja seuratoimijan koulutukset ovat yhteistyökuntien rekisteröityjen urheilu- ja liikuntaseurojen seuratoimijoille maksuttomia.

Oheisen linkin kautta, sekä liitteenä olevasta Yhteisesitteestä, näet kaikki syksyn 2022 koulutukset. Ilmoittaudu mukaan koulutuksiin viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kokonaisosallistujamäärät on määritelty erikseen koulutuskohtaisesti. Koulutukseen ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse lisätietoa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Koulutusten toteutustapa: Toteutamme koulutukset lähikoulutuksina eri paikkakunnilla sekä verkkokoulutuksina Zoomin välityksellä. Ilmoittautuneille lähetetään ilmoittautumisajan jälkeen tarkemmat tiedot koulutuksen toteutuksesta. Koulutukset sisältävät luento-osuuden lisäksi myös käytännön harjoitteita kuhunkin aiheeseen soveltuvilla tavoilla. Jos koulutus toteutuu verkkokoulutuksena, ilmoittautuneet tulevat saamaan tarkat ohjeet, miten liittyä mukaan koulutukseen verkossa.

www.liiku.fi/rajattomatseurakoulutuksetSK

 

 

HAASTEPYÖRÄILY ARVONNAN VOITTAJAT 2022

LIIKUN LAHJOITTAMA KUNTIEN VÄLISEN PYÖRÄARVONNAN VOITTAJA
Hanna Tuomisto

KOKEMÄEN KAUPUNGIN LAHJOITTAMAT LAHJAKORTIT
Hilkka Kuula
Aila Pere

TELJÄN LADUN LAHJOITTAMA LAHJAKORTTI
Mauno Pitkänen

UIMAHALLIN 10 KERRAN LIPPUSARJAT
Hanna Tuomisto
Anna-Liisa Nevala
Hannu Nevala
Paavo Valtanen
Riikka Virtanen
Irma Leppänen
Antti Ojala
Liisa Kankare
Tellervo Lepistö
Arja Matikainen

KANGASKASSIT
Ensio Ala-Tuori
Anna-Liisa Nevala
Eila Reuna

T-PAITA
Timo Pere

SUKAT
Veli-Pekka Tuomisto

Palkinnot ovat noudettavissa Kokemäen uimahallilta aukioloaikojen puitteissa.
Lämpimät onnittelut voittajille!

 

PAMAUKSEN LAVA

Köyliöntie 537, 32810 Peipohja
puh. 040 488 6173
HUOM!  Lava laitettu 23.8.2022 käyttökieltoon rakenneteknisen katselmuksen johdosta.

PITKÄJÄRVEN MAJA JA SAUNA

Os. Urheilutie 1, 32810 Peipohja.
Vuokraukset 1.2.2022 alkaen Jäähalliyhtiö / Aki Söderlund p. 044 5620579.

 

TAPAHTUMAKALENTERI

Lisää tapahtumasi os. https://kokemaki.fi/tapahtumakalenteri/omat-tapahtumat/lisaa

Tulevia tapahtumia voit tarkastella sivustolla https://kokemaki.fi/tapahtumakalenteri/lista/