Kokemäen lukio

Tulkkilantie 9b, 32800  Kokemäki
kokemaen.lukio(at)kokemaki.fi

Kokemäen lukio on antanut korkea-asteelle johtavaa koulutusta yli sata vuotta. Lukiossamme toimii pätevä henkilökunta ja etunamme ovat hyvä yhteishenki, turvallinen työskentely-ympäristö ja tutkitusti tyytyväiset opiskelijat.

Teemme yhteistyötä paikkakunnan ammatillisten oppilaitosten kanssa mm. yhdistelmäopiskelun mahdollistajana. Satakunnan Ammattikorkeakoulun kanssa toteutamme väyläopintoja, jotka mahdollistavat amk-tutkintoon tähtäävän koulutuksen aloittamisen jo lukio-opiskelujen aikana.

Pystymme toteuttamaan monenlaisia opintopolkuja ja antamaan tukea opiskeluusi. Lukiomme opiskelijoilla on lisäksi aito mahdollisuus vaikuttaa lukuvuoden tapahtumiin ja niiden sisältöön. Tutustu lukioomme täältä! Tarkempaa tietoa arjesta ja lukio-opinnoista saat info-lehdestämme ja opinto-oppaasta. Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä sinun lukio-opintosi!

Yhteystiedot:

NimiNimike
Ala-Kleemola MerviRehtori +358 40 488 6160 mervi.ala-kleemola@kokemaki.fi
Viljanen MarikaKoulusihteeri +358 40 488 6143 marika.viljanen@kokemaki.fi
Korpela SariOpinto-ohjaaja +358 40 488 6151 sari.korpela@kokemaki.fi
Kaskinen TeaKuraattori +358 40 488 2409 tea.helin@sata.fi

100lukioihin laatua -hanke

 

Kokemäen kaupunki vastaa hankkeen koordinoinnista. Hanke tähtää lukiokoulutuksen laatu- ja saavutettavuusohjelman edistämiseen. Hankkeessa on mukana yksitoista Satakunnan lukiokoulutuksen järjestäjää.