Tule kokemaan kauempaakin!
Koko perheen tapahtumapäivää vietetään ensi lauantaina 10.6. Kokemäen Tulkkilassa.

Koko perheen avoin ja maksuton päiväohjelma sisältää yli 10 eri toimintapistettä!

Klo 12 Siltakadun markkinat käynnistyvät

Klo 12-17 Jokikeskusparkin ohjelmalavalla tapahtuu (Tulkkilantie 30)

 • 12.00 Kokemäen kaupungin tervehdys
 • 12.15 & 13.15 Kokemäen Uuno
 • 12.45 & 13.30 Livekaraokea
 • 14.30 KeyNote -puheenvuoro: Milja Niva
 • 15.15 Sote-paneeli

Café Kestissä tapahtuu (Siltakatu 1)

 • 11 Joogahetki
 • 13 & 14 Tanssiorkesteri Riverside
 • 15.30 Kesäinen taukojumppa

Päiväohjelma huipentuu kello 16.30, jolloin jännitetään Museosillalta käsin kuka frisbeegolfin ammattilaisista heittää maailman pisimmän Kokemäenjoen yli heiton! Jännittämässä mukana myös tubettaja Mikko Hakulinen.

Kokemäen kesäiltaa tähdittävät Ernest Lawson Show & valloittava Suvi Teräsniska

Mitä syntyy kun yhdistetään stand up ja musiikki? No jotain ihan naurettavan hyvää! Kokemäki-päivän kesäillassa koko kansan hymypoika Ernest Lawson tuo lavalle elämänsä kaikki hihityttävät ja hohotuttavat sävyt. Hän tekee sen tavalla, joka jää varmasti soimaan päähän. Ainutlaatuista show’ta säestää hengästyttävän lahjakas yhden hengen orkesteri, muusikko Sam Weckman.

Iltaa jatkaa upea Suvi Teräsniska, joka on julkaissut urallaan peräti yksitoista albumia. Syksyllä 2021 katsojat supersuositussa Vain elämää -ohjelmassa hurmanneen Suvin suurimpia hittejä ovat muun muassa Hento kuiskaus, Täydellinen elämä, Jos menet pois, Pahalta piilossa, Elämäni miehiä ja Hei mummo. Yleisön rakastama Suvi on palkittu mm. Emma-gaalassa Vuoden iskelmäalbumista 2017, Iskelmä-Finlandialla 2016 sekä Kullervo Linnan säätiön palkinnolla 2013.

Jokikeskusparkin konserttialue on kokonaisuudessaan anniskelualuetta klo 19 alkaen, jonka vuoksi ikäraja on 18 vuotta. Konserttilippuja on rajallinen määrä ja ennakkomyynti on jo hyvässä vauhdissa, joten varaa paikkasi ikimuistoiseen iltatilaisuuteen heti lippukaupasta!

Kokemäki-päivän iltatilaisuuden päätähdet
Kokemäki-päivän satakuntalainen pitopöytä

Makumatka Satakuntalaiseen pitopöytään

Mitä olisikaan juhlapäivä Satakunnan sydämessä ilman satakuntalaisia makuja? Suomen parasta ruokaa tuottavan maakunnan makuihin kuuluu tietenkin kalaruuat, laatikot, kuuluisat kananmunanpuolikkaat, piimäjuusto sekä itse leivottu leipä!

Tuliko vesi kielelle? Tee hyvin ja käy satakuntalaisen pitopöydän ääreen nauttimaan sen seitsemästä sortista yhdessä vaikka työporukan, perheen tai ystävien kesken! Kurkkaa menuun ja varmista paikkasi herkuttelumatkalta lippukaupasta! Pitopöydän kapasiteetti on 110 paikkaa. Satakuntalainen pitopöytä on katettu Kokemäki-päivässä vanhan ravintola Siltahovin tiloihin (Siltakatu 4) kello 17–19.

Pitopöydän herkullisista antimista vastaa paikallinen ateria- ja juhlapalvelu Kati Mäkinen. Ruokajuomien anniskelusta vastaa Kokemäen olkkari oy.

Varaa myyntipaikkasi ja osta lippuja

Pysy menossa mukana tilaamalla uutiskirje:

  ANNA PALAUTETTA

  Kerro, miten voisimme kehittää Kokemäki-päivää tulevia vuosia varten?
  Palautelomake on avoinna 5.6.–2.7.2023.

  Kokemäki-päivää toteuttamassa:

  Koe Kokemäki – Sen joki ja väki

  #kokemäkipäivä

  Oikeudet muutoksiin pidätetään. Sivua hallinnoi ja ylläpitää Kokemäen kaupunki.