Tule kokemaan kauempaakin!
Koko perheen tapahtumapäivää vietetään kesäkuussa Kokemäen Tulkkilassa.

Kokemäki-päivän areenalla monipuolista ohjelmaa klo 12-17

Kokemäen nimikkotapahtuman koko perheelle avoin ja ilmainen päivätapahtuma toteutetaan kello 12–17, jonka aikana liikenteeltä suljettava Siltakatu Kokemäen Tulkkilassa täyttyy paikallisesta markkinatunnelmasta. Jokirannassa juhlitaan samalla Cafè Kestin avajaisia!

Kokemäki-päivän ohjelmaosuuksissa on odotettavissa muun muassa live-karaokea, frisbee-flipperiä, yrittäjäpaneeli sekä yhdistysten ja nuorisovaltuuston järjestämää osallistavaa toimintaa.

Päiväohjelma huipentuu frisbee-golfin ammattilaisten jännittävään jokinäytökseen! Koko tapahtuma-alueelle on päivällä avoin ja maksuton kulku.

Kokemäki-päivän satakuntalainen pitopöytä

Satakuntalainen pitopöytä on katettu klo 17-19

Mitä olisikaan juhlapäivä Satakunnan sydämessä ilman satakuntalaisia makuja? Suomen parasta ruokaa tuottavan maakunnan makuihin kuuluu tietenkin kalaruuat, laatikot, kuuluisat, kananmunanpuolikkaat, piimäjuusto sekä itse leivottu leipä!

Tuliko vesi kielelle? Tee hyvin ja käy satakuntalaisen pitopöydän ääreen nauttimaan sen seitsemästä sortista yhdessä vaikka työporukan, perheen tai ystävien kesken!

Kurkkaa menuun ja varmista paikkasi herkuttelumatkalta lippukaupasta!

Kokemäen kesäiltaa tähdittävät Ernest Lawson Show & valloittava Suvi Teräsniska

Mitä syntyy kun yhdistetään stand up ja musiikki? No jotain ihan naurettavan hyvää! Kokemäen kesäillan avaa koko kansan hymypoika Ernest Lawson, joka tuo lavalle elämänsä kaikki hihityttävät ja hohotuttavat sävyt. Hän tekee sen tavalla, joka jää soimaan sun päähän. Ainutlaatuista show’ta säestää hengästyttävän lahjakas yhden hengen orkesteri, muusikko Sam Weckman.

Iltaa jatkaa upea Suvi Teräsniska, joka on julkaissut urallaan yhteensä yksitoista albumia. Syksyllä 2021 katsojat supersuositussa Vain elämää -ohjelmassa hurmanneen Suvin suurimpia hittejä ovat muun muassa Hento kuiskaus, Täydellinen elämä, Jos menet pois, Pahalta piilossa, Elämäni miehiä ja Hei mummo.

Suvi Teräsniskan albumeita on myyty yhteensä puoli miljoonaa kappaletta ja lähes jokainen niistä on ylittänyt platinarajan. Yleisön rakastama Suvi on palkittu mm. Emma-gaalassa Vuoden iskelmäalbumista 2017, Iskelmä-Finlandialla 2016 sekä Kullervo Linnan säätiön palkinnolla 2013.

Iltaohjelman tapahtuma-alue on kokonaisuudessaan anniskelualuetta, jonka vuoksi ikäraja on 18 vuotta. Rajatulle konserttialueelle on lippuja rajallinen määrä ja myynti vain ennakkoon, joten varaa paikkasi ikimuistoiseen iltatilaisuuteen heti!

Kokemäki-päivän iltatilaisuuden päätähdet

Varaa myyntipaikkasi ja osta lippuja

Pysy menossa mukana tilaamalla uutiskirje:

    Kokemäki-päivää toteuttamassa:

    Koe Kokemäki – Sen joki ja väki

    #kokemäkipäivä

    Oikeudet muutoksiin pidätetään. Sivua hallinnoi ja ylläpitää Kokemäen kaupunki.