OHJATTU SAUVAKÄVELY

maanantaisin klo 9-10.30 Pitkäjärven pururadalla. Omat sauvat ja juomapullo mukaan.

LIIKUNNANOHJAAJAN JUMPAT KAUVATSALLA

Keskiviikkoisin klo 16.30-17.15 Lähteenmäen koululla Kevyt kuntoliikunta .
Huom! Ryhmässä vielä tilaa, tervetuloa jumppaamaan rauhalliseen tahtiin.
Kuntoliikunta klo 17.30-18.30.

ILMAISET YLEISÖLUISTELUVUOROT

Kokemäen jäähallilla (os. Urheilutie 27) lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-11.30 (mailaton)  ja klo 11.30-13 (mailallinen)

 

HARRASTUSKERHOT ALKANEET

Harrastamisen Suomen malli hankkeen kautta alkaneet kerhot

Maanantaisin klo 13.30-14.30 1-5 lk tarkoitettu Liikuntakerho 2 Tulkkila-salissa. Kerhossa harrastetaan monipuolisesti erilaisia liikuntapelejä, urheilukoulua ja parkouria.  Kerhoa ohjaa Oskari Henttinen

Tiistaisin klo 13.30-14.30 1-5 lk tarkoitettu Palloilukerho Tulkkila-salissa. Kerhossa harjoitetaan monipuolisesti erilaisia palloilulajeja (futsal, koripallo, lentopallo, salibandy) kerholaisten toiveiden mukaisesti.  Kerhoa ohjaa Oskari Henttinen

klo 13.30-14.30 1-5 lk tarkoitettu Teatterikerho Tulkkilan koululla. Kerhossa tutustutaan teatterin kiehtovaan maailmaan. Teatterikerho on luovaa, iloista ja hauskaa puuhaa. Rohkeasti mukaan! Kerhoa ohjaa Anette Kylä-Liuhala

klo 13.30-14.30 6-7 lk tarkoitettu Nuorten Miitti lukion harrastetilassa. Nuorille tarkoitettu rento kohtaamispaikka, jossa voi hengailla ja keskustella erilaisten teemojen äärellä kuten tasa-arvo, seksuaalisuus, ilmastonmuutos ja mielenterveys. Kerhoa ohjaa Hilla Pärssinen

Keskiviikkoisin klo 13.40-14.40 2-3 lk tarkoitettu Kuviskerho Tuomaalan koululla. Kerhossa piirretään, askarrellaan ja kehitetään kädentaitoja vuodenaikojen inspiroimana. Iloisella ja rennolla mielellä touhuten. Kerhoa ohjaa Tarja Härkisuo.

klo 15.15-16.15 6-9 lk tarkoitettu Teatterikerho Kulttuuriyhdistys Kaiku ry tiloissa. Kerhossa kirjoitetaan näytelmä, joka tullaan esittämään ennen joulua näyttämöllä. Kerho jatkuu joulun jälkeen uusin suunnitelmin. Tule tutustumaan teatterin maailmaan. Kerhoa ohjaa Johanna Paavilainen, J-P Kiuru ja Harry Viita.

klo 15.15-16.15 3-6 lk tarkoitettu Liikuntakerho 1 Lähteenmäen koulun liikuntatilassa. Kerhossa harjoitellaan perustaitoja, motorisia taitoja ja liikuntataitoja. Erilaisten pelien, leikkien ja ratojen avulla tutustutaan erilaisiin liikuntalajeihin sekä sisällä että ulkona liikkuen. Kerhoa ohjaa Paula Järvi.

 

 

MAKSUTTOMAT SEURAKOULUTUKSET

Liiku sekä Eurajoki, Harjavalta, Huittinen, Kokemäki, Nakkila, Pomarkku, Pori, Rauma ja Ulvila tarjoavat kuntiensa seuroille mahdollisuuden osallistua MAKSUTTOMIIN laadukkaisiin seurakoulutuksiin syksyllä 2021.
YHTEISESITE Rajattomasti liikuntaa seurakoulutukset Satakunnassa syksyllä 21

 

Kaupungin liikunnanohjaajan yhteystiedot

Kokemäen kaupungin liikunnanohjaaja Paula Järvi
s.posti paula.jarvi@kokemaki.fi
puh. 040 488 6170.
Löydät minut facebookista Kokemäen Liikuntapalvelut Paula Järvi

 

 

 

Kokemäen kaupungin liikunnanohjaaja Paula Järven tekemä villasukkajumppa, johon välineeksi riittävät villasukat. Jumpassa on sekä kevyempiä että raskaampia liikkeitä, jolloin jumppa sopii monelle. Valitse itsellesi sopiva raskaustaso.

 

 

 

 

 

KOKEMÄEN KAUPUNGIN LIIKUNNANOHJAAJAN RYHMÄT
SYKSY 2021

Maanantai

klo 14.30-Vesijumppa 1

klo 15.30-16.30 Vesijumppa 2

Vesijumppa on tarkoitettu jokaiselle vesiliikunnasta kiinnostuneelle. Tunnin aikana jumpataan kattavasti kaikkia lihaksia oman kunnon mukaan. Tunti kestää 45 min ja sisältää vain ja ainoastaan ohjatun vesijumpan, ei erillistä uintiaikaa!  Ryhmäkoko 15 henkilöä/ryhmä


Tiistai

klo 11-12     Kuntojumppa, Risten koulun liikuntasali.

Kuntojumppa on tehokas ja monipuolinen liikuntatuokio, oman kunnon ja tunnon mukaan jumppaa eri välinein ja omaa kehoa apuna käyttäen. Ryhmäkoko 20 henkilöä.

klo 15-16.00      Tuolijumppa, Tulkkila sali. Ryhmäkoko 25 henkilöä.

 

Keskiviikko

klo 17.30-18.30 Kuntoliikunta Lähteenmäen koulu, Kauvatsa

Kuntoliikunta on tehokas ja monipuolinen liikuntatuokio, oman kunnon ja tunnon mukaan jumppaa eri välinein ja omaa kehoa apuna käyttäen. Ryhmäkoko 15 henkilöä.

 

Torstai

klo 13-13.45      Kunnon Startti 1 (ryhmään pääsy vain KSTHKY.n kautta)

klo 15-16 Naisten kevyt kuntoliikunta, Tulkkilan liikuntasali.

klo 16-17 Miesten kevyt kuntoliikunta, Tulkkilan liikuntasali.

klo 17.30-18.15 Kunnon Startti 2 (ryhmään pääsy vain KSTHKY.n kautta)

Kevyt kuntoliikunta on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat rauhallista ja kevyempää jumppaa (ilman hyppyjä ja juoksuja). Koko kehon liikkuvuutta, lihaskuntoa ja ryhtiä kehittävää liikuntaa. Ryhmäkoko 20 henkilöä/ryhmä.

Kunnon Startti on matalankynnyksen liikuntaryhmä liikkumattomille tai vaan vähän liikkuneille. Ryhmiin pääsy vain KSTHKY.n kautta. Ryhmä on osa maksutonta liikuntaneuvontaa, joka tarjoaa tukea arjessa jaksamiseen ja hyvinvointiin. Mikäli koet tarvitsevasi apua elämäntapamuutokseen, voit olla yhteydessä omaan kuntayhtymääsi.

 

Kaikissa avoimissa jumpissa lukukausimaksu sekä syksyltä että keväältä erikseen.

Lisätiedot ensisijaisesti sähköisesti paula.jarvi@kokemaki.fi tai tekstiviestillä/WhatsApp viestillä numeroon 040 488 6170, mikäli näin ei onnistu niin soittamalla.

Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan Sydän-Satakunnan palstalla ja http:/www.kokemaki.fi/palvelut/vapaa-aika/liikunta/liikunnanohjaaja-tiedottaa/sivustolta sekä Kokemäen vapaa-aikapalveluiden facebook.

Tervetuloa mukaan ryhmiin liikkumaan!

 

 

 

 

LIIKUNNANOHJAAJAN JUMPPAVIDEOT:

Liikuntapuiston jumppa

Sauvakävelyjumppa:

+ paljon muita videoita löydät Kokemäen kaupungin Youtube-kanavalta!

Youtube: Kokemäen kaupunki