Yritysalueiden vapaat tontit

Yritystontit taustakartalla ja tontit asemakaavamääräyksin.

Kokemäellä on tarjolla laaja valikoima yritystoimintaan soveltuvia rakennuspaikkoja valmiin valokuituverkon, prosessihöyry-/kaukolämpölinjojen, korkealaatuisen verkostoveden ja katuyhteyksien vieressä. Valtatie 2 ja suorat ratayhteydet Tampereelle, Poriin ja Raumalle satamaan takaavat sujuvan logistiikan sekä asiakkaiden että työntekijöiden liikkuvuuden. Suurimmalla osalla tonteista sallitaan joustavasti niin myymälätoiminnot kuin teollinenkin toiminta sekä yksittäiset asunnot. Vapaita tontteja löytyy mm. valtatie 2 eritasoliittymän varrelta Peipohjasta, radan ja keskustan välistä Suokkaan yrityspuistosta ja Pyhänkorvalta sekä viljasiilojen että radan kupeesta Risteeltä.

Yritystontit ja asuntoyhtiötontit myydään neuvottelujen kautta kilpailukykyiseen päivän hintaan.
Kokemäeltä löytyy paikka esimerkiksi aurinkoiselle tori-ravintolalle, korttelin kokonaisuuksia asumiseen ja liiketoimintaan tai vaikka tontti omalle hiekkatehtaalle.

VT2 alueen tontteja
Valtatie kakkosen varressa sijaitsee liikenneasematontin lisäksi suuria teollisuustontteja. Ilmakuva P.Valtanen, editointi M.Eskola.

Suurin osa kaupungin vapaista yrityskäyttöön soveltuvista tonteista on nähtävillä karttapalvelussa, joiden lisäksi Kokemäellä on tarjolla myös muita yritystoimintaan soveltuvia laajoja alueita ja valmiita toimitiloja. Otathan yhteyttä, niin katsotaan Kokemäeltä yritykselle hyvä toimintaympäristö. Soita ja kysy lisää, puh. 040 488 6200 rakennustarkastaja Lauri Heiskanen, lauri.heiskanen@kokemaki.fi tai puh. 040 488 6215 paikkatietokäsittelijä Merja Moberg, merja.moberg@kokemaki.fi.

Yritystonteista käydään kaupungin ja ostajan kesken neuvottelu, jonka pohjalta esitetään myytävän tai vuokrattavan tontin laajuus ja päivän hinta.

Tontit voidaan myös varata neuvottelulla yritykselle kohtuullisella varausmaksulla määräajaksi tai kuukausittaista varausmaksua vastaan toistaiseksi. Varausmaksu hyvitetään tontin
kauppahinnassa ja varausmaksu jää tonttivarauksen peruuntuessa käsittelymaksuna kaupungille. Toistaiseksi voimassa oleva varaus päättyy kauppaan tai peruuntuu kaupungin päätöksellä, jos alkavan kalenterikuukauden laskutettua varausmaksua ei ole ennalta suoritettu.

Vapaat yritystontit Suokkaan alueen ilmakuvalla

Vapaat yritystontit Suokkaan alueen ilmakuvalla

Yritystonttitarjonnan laajentaminen

Kaupunginhallituksen päätöksellä laajennetaan yritystonttitarjontaa ja laitetaan julkisesti myyntiin seuraavat kohteet:
Kilkunkatu 7 ja 10, Lepolankatu 7, Hakatie 1 ja 3, Köyliöntie 2, alue Koomankankaalla, Teollisuustie 11, Kierikantie 5-7, Voimakatu 4, Hakatie 6 / Kartanonkoivukuja ja Yttiläntie 124.

Kilkunkatu ja Lepolankatu
Hakatie
Köyliöntie
Koomankangas
Teollisuustie
Kierikantie
Voimakatu
Pyhänkorva
Yttiläntie

Tarkemmat kartat valmiista liikerakennus- ja teollisuustonteista

kohde 3
Suokkaan yrityspuisto

Kaavan mukaiset liikerakennus- ja teollisuustonttimaat

kohde 1
Peipohjan eritasoliittymän alue

kohde 2
Teollisuustie – Katilan alue

kohde 4
Suokkaan yrityspuisto – Kartanonvoima

kohde 5
Puhdistamontie

kohde 7
Riste – Rajakatu/ rautatie

Kirkkokallio
Teollisuustie – Härkisuontie