Riste asuntoalueena

Riste on perinteistä omakotitaloaluetta, jonka rakentaminen on aloitettu jo 70-luvulla. Kokemäenjoki on vain muutaman sadan metrin päässä alueesta, ja ympäristöstä löytyy myös metsää.

Alueella on vapaana yksi omakotitalotontti, joka sopii vaikkapa lapsiperheelle! Praasun rannasta löytyy uimaranta sekä juuri kunnostettu veneenlaskupaikka. Riste on melko lähellä Kokemäen keskustaa, matkaa kertyy noin viisi kilometriä.

Koulut ja Riste

Tulkkilan ala-asteelle ja Koulukeskukseen, jossa yläaste ja lukio sijaitsevat, kertyy matkaa noin 5 kilometriä.

Tulkkilan koulu
Koulukeskus

Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistoon on matkaa noin 6,5 kilometriä ja Satakunnan ammattiopistoon Peipohjaan noin 7,5 kilometriä.

Palvelut

Elokuussa 2021 avattu päiväkoti Villa Vilinä, päivittäistavara- ja erikoisliikkeet, pankki, kirjasto sekä liikunta- ja uimahalli ovat kaikki noin 5 kilometrin etäisyydellä liikekeskuksessa ja ydinkeskustassa.

Villa Vilinä

Kokemäenjoen rantaan matkaa on muutamia satoja metrejä. Rannasta löytyy uimaranta sekä vasta kunnostettu veneenlaskupaikka. Luistelukentälle matkaa on noin kilometrin verran.

Luonnosta ja liikkumisesta nauttiville Kokemäki tarjoaa mitä parhaimmat puitteet esimerkiksi Pitkäjärvellä sekä Puurijärven ja Isosuon kansallispuistossa.

Rakentamista ohjaavia tietoja

Tontilla on rakennusoikeutta 300 krs-m², kerrosluku on I.

Risten tonttitarjonta