Sijoittuminen Kokemäelle

Kaiken keskellä

Kokemäki mahdollistaa erinomaiset toimintaedellytykset ja konkreettisen kilpailuedun alueensa yrityksille. Keskeinen sijainti mahdollistaa nopeat yhteydet ympäri Suomen. Kokemäki sijaitsee valtatie 2:n (Pori-Helsinki), valtatie 12:n (Tampere-Rauma) sekä valtatie 11 (Pori-Tampere) keskiössä. Kaupungin läpi kulkee myös rautatie – lisäksi lähin satama ja kolme lentokenttää sijaitsevat kaikki noin tunnin etäisyydellä.

Kaupungilla on myös uusi valokuituverkko, jonka kapasiteetti on suuri ja saatavuus helppo. Valokuitu takaa luotettavat sähköiset yhteydet.

Kokemäen etuja ovat alueella toimimisen helppous, nopea kunnallinen päätöksenteko sekä kaupungin tarjoamat hyvät liiketoiminnan toimintaedellytykset.

Tukea sijoittumiseen

Yritystänne tuetaan niin yrityksen kuin henkilöstönkin näkökulmasta prosessin käytännön asioissa. Kaupunki tarjoaa yrityksellenne palveluita rekrytointiin liittyen. Lisäksi Kokemäellä on tarjota asuntoja kilpailukykyiseen vuokrahintaan sekä laaja valikoima asuintontteja laadukkaaseen ja yksilölliseen rakentamiseen.

Kaupunkimme laaja yritysverkosto tarjoaa yrityksellenne merkittäviä synergiaetuja. Kokemäellä on aktiivinen yrittäjäyhdistys sekä monipuolinen elinkeinorakenne.