Saavutettavuusseloste

Kokemäen kaupungin verkkosivuston saavutettavuus on tarkastettu WCAG 2.0 AA-tason vaatimuksia vasten ja havaitut puutteet on korjattu mahdollisimman kattavasti. Jatkamme kehitystyötä parhaillaan.

Verkkosivuston täysi saavutettavuus edellyttää, että selaimessa tai käytettävissä apuvälineissä ei ole estetty JavaScriptiä.

Tällä hetkellä sivuston saavutettavuudessa on puutteita seuraavilla osa-alueilla:

  • Erillisellä lisäosalla toteutettu tapahtumakalenteri ei ole täysin saavutettava. Tietoa tapahtumista saat tarvittaessa kaupungin vapaa-aikapalveluista.

Latvaniemi Eija

Toimistosihteeri
040 488 6173eija.latvaniemi@kokemaki.fi
  • Useilla sivuilla on liitteinä pdf-dokumentteja sekä erimuotoisia tekstidokumentteja. Dokumentteja ei ole tehty saavutettavia menetelmiä käyttäen, joten niiden saavutettavuudessa on vielä puutteita. Kun sivustolle liitetään uusia dokumentteja, niiden saavutettavuus otetaan paremmin huomioon.
  • Osa alasivujen tekstiin sisältyvistä linkeistä ei vielä ohjeista käyttäjälle, jos linkin kohteena on tiedosto tai ulkoinen verkkosivusto. Näitä puutteita korjataan parhaillaan.
  • Kaikille kuville ei ole saatavilla vaihtoehtoista tekstiä. Puutteita korjataan parhaillaan ja kuviin mahdollisesti sisältyvä tieto pyritään tarjoamaan myös tekstinä.
  • Chat-asiakaspalvelun käyttö ei välttämättä onnistu kaikilla apuvälineillä. Ongelmatilanteissa voit soittaa kaupungin vaihteeseen numeroon 040 488 6111.

Jotta voimme edelleen parantaa sivuston saavutettavuutta, otamme vastaan palautetta, kysymyksiä ja parannusehdotuksia osoitteeseen kokemaki@kokemaki.fi.