Villiönsuvanto asuntoalueena

Katso käynnissä olevat tarjouskaupat kokemaki.fi/tonttitori-sivulta (linkki aukeaa uudelle sivulle).

 

Marraskuussa 2019 Kokemäellä tuli myyntiin ainutlaatuinen uusi asuntoalue, Villiönsuvanto. Alue sijaitsee Kokemäenjoen pohjoisrannalla Kuurolantien ja Kokemäenjoen välissä, Rantavuolteen asuntoalueen vieressä. Maasto on tasaista, ja alueelta avautuvat upeat näkymät joki- ja peltomaisemaan. Villiönsuvannossa yhdistyvät luonnonrauha ja kaupungin nykyaikaiset palvelut – jokaisen suomalaisen unelmakoti.

Neljä omarantaista rantatonttia ulottuvat vesirajaan asti, joten uimaan pääsee kirjaimellisesti omalta takapihalta! Tämä on nykypäivän kaavoituksessa hyvin harvinainen mahdollisuus. Kahdeksalla tontilla on lisäksi oikeus venevalkaman rakentamiseen.

Villiönsuvantoon on laadittu viheraluesuunnitelma, jonka toteuttaminen aloitetaan jo kadunrakennuksen yhteydessä. Niityt istutetaan kesällä 2020 ja puuvartiset kasvit niittyjen kasvuunlähdön jälkeen.

Lue kokemuksia hyvästä elämästä Kokemäenjoen varressa!

Elämää Villiönsuvannon tonteilla
Elämää Villiönsuvannon tonteilla

Alueen palvelut

Villiönsuvannon asuntoalue sijaitsee vain 1,5 kilometrin päässä kaupungin ydinkeskustasta, josta löytyvät kaikki tarvitsemasi palvelut: liikekeskuksen päivittäistavara- ja erikoisliikkeet, pankki ja kirjasto sekä liikunta- ja uimahalli.

Liikekeskuksen kupeessa on myös elokuussa 2021 avattu päiväkoti Villa Vilinä.

Villa Vilinä
Villa Vilinä
Villa Vilinä
Villa Vilinä

Koulut ja Villiönsuvanto

Koulumatkat Villiönsuvannosta ovat hyvin lyhyitä ja nopeita taittaa kävellen tai polkupyörällä. Tulkkilan ala-aste ja Koulukeskus, jossa sijaitsevat yläaste ja lukio, ovat molemmat noin 1,5 kilometrin etäisyydellä.

Tulkkilan koulu
Tulkkilan koulu

 

Koulukeskus
Koulukeskus

Satakunnan ammattiopistoon on matkaa noin 3 kilometriä ja Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistoon noin 1,5 kilometriä.

Tonttien tiedot

Villiönsuvannon alueella on 24 kaavoitettua omakotitalotonttia, joista neljä on jokeen asti ulottuvia rantatontteja.

Tonttien pinta-alatiedot, hinnat ja varaustilanteen näet linkistä aukeavasta dokumentista:

Villiönsuvannon ja Rantavuolteen tonttitarjonta

Asemakaavat:

Villiönsuvanto asemakaava
Villiönsuvannon asemakaava

 

Villiönsuvanto asemakaavan havainnekuva
Havainnekuva Villiönsuvannon asemakaavasta

Hinnat

Tontin varausmaksu 150 €, voimassa 3 kk. Varausta voi jatkaa 3 kertaa. Maksu on arvonlisäveroton, se suoritetaan kertamaksuna ja hyvitetään kauppasummasta kaupantekohetkellä. Varaukset sähköpostilla mikko.eskola@kokemaki.fi. Tonttivaraus viestiin varaajan/varaajien yhteystiedot ja tontin numero (esim. 301-84-13) Villiönsuvannon tonttitarjonta-kartalta.

Tontit 3,70 – 5,00 € / m², lapsialennus 10 % lasta kohti.
Rantatontit myydään tarjouskaupalla yksitellen. Katso käynnissä olevat tarjouskaupat kokemaki.fi/tonttitori-sivulta (linkki aukeaa uudelle sivulle).

Kysy rohkeasti lisää, tule käymään jutulla ja varaa oma näyttöaikasi. Ennalta sovittaessa näytöt myös iltaisin. Maankäyttöinsinööri Mikko Eskola, p. 040 488 6210, mikko.eskola@kokemaki.fi

Villiönsuvanto ja Kokemäenjoki
Villiönsuvannon tontit ilta-auringossa. Kuva: Tomi Glad / Glad Media