Frisbeegolfradat

Frisbeegolf on kasvattanut Suomessa suosiotaan tasaisesti, ja radoilla on toisinaan väkeä ruuhkaksi asti. Kokemäellä ratoja on yhteensä kolme. Pitkäjärven pururadan ympäristössä kulkeva 18-väyläinen metsärata on haastavin ja siksi etenkin aktiivipelaajien suosiossa. Maasto on hiekkapohjaista ja helppokulkuista. Kauvatsalla sijaitseva 9-väyläinen rata ja Tulkkilan liikuntapuiston ympäristössä kulkeva 9-väyläinen rata ovat aloittelijaystävällisiä kohteita. Pakkaa siis kiekot reppuun ja suuntaa maastoon! Frisbeegolfkiekkoja on mahdollista lainata myös Kokemäen kaupunginkirjastosta.

Pitkäjärvi

Pitkäjärvellä sijaitseva 18-väyläinen metsärata on etenkin aktiivipelaajien suosiossa. Rata on sopivan haastava, vaikka toisaalta maasto on helppokulkuista ja harhaan lentäneet kiekot löytää hiekkakankaalta helposti kesälläkin. Rata on päivitetty viimeksi vuonna 2019.
Urheilutie 32, 32810 Peipohja.

Kauvatsa

Aloittelijallekin sopiva 9-väyläinen rata on rakennettu pururadan läheisyyteen, joten maasto on suhteellisen helppokulkuista. Metsäradalle kannattaa kesällä varautua hyttysmyrkyllä, kostealla kelillä kumisaappaat ovat paikallaan.
Majamontie 10, 32920 Kauvatsa.

Tulkkilan liikuntapuisto

Kokemäen keskustan läheisyydessä sijaitsevan liikuntapuiston yhteydessä on myös 9-väyläinen fresbeegolfrata.
Rata sopii aloittelijoille helpon maaston ja sopivan lyhyen radan ansiosta.
Seuratalonrinne 9, 32800 Kokemäki.

Frisbeegolfharrastajien yhdistys: Friba-Tikat ry, puh. 040 768 3795

Frisbeegolfvälineitä myy: Fribaki, Urheilutie 30, 32810 Kokemäki, puh. 044 562 0579