Rakenna Kokemäelle – Kokemäen tontit

TonttiTorstai tarjouskaupat:

Teljänportti 6 osoitteessa 3637 m2 rivitalotontti 909 krs-m2 rakennusoikeudella on myyty tarjouskaupalla, jonka tarjousten jättöaika päättyi torstaina 12.3.2020.
Huutokauppa löytyy täältä (aukeaa uuteen ikkunaan).

Pussonraitti 19 osoitteessa 1434 m2 omakotitontti 287 krs-m2 rakennusoikeudella on myyty tarjouskaupalla, jonka tarjousten jättöaika päättyi torstaina 19.3.2020.
Huutokauppa löytyy täältä (aukeaa uuteen ikkunaan).

Mustalankatu 3 osoitteessa 1202 m2 omakotitontti 240 krs-m2 rakennusoikeudella on nyt myynnissä, ja tarjousten jättöaika päättyy 26.3.2020.
Huutokauppa löytyy täältä (aukeaa uuteen ikkunaan).

Villiönsuvannon rantatontti nro 3, jolle voit rakentaa omakotitalon, paritalon tai vaikka oman kartanosi on nyt myynnissä ja tarjousten jättöaika päättyy torstaina 2.4.2020.
Huutokauppa löytyy täältä (aukeaa uuteen ikkunaan).

Villiönsuvannon suurin rantatontti, jolle voit rakentaa omakotitalon, paritalon tai vaikka oman kartanosi on nyt myynnissä, ja tarjousten jättöaika päättyy torstaina 9.4.2020.
Huutokauppa löytyy täältä (aukeaa uuteen ikkunaan).

Aamunkajo 5 osoitteessa 1931 m2 omakotitontti 386 krs-m2 rakennusoikeudella on nyt myynnissä, ja tarjousten jättöaika päättyy 16.4.2020.
Huutokauppa löytyy täältä (aukeaa uuteen ikkunaan).

Villiönsuvannon läntisin rantatontti on nyt tarjouskaupalla myynnissä Etuovi.com-palvelussa. Tarjousten jättöaika päättyy torstaina 7.5.2020 klo 14:00.
Myynti-ilmoitus löytyy täältä (aukeaa uuteen ikkunaan).

   

Tulevat tarjouskaupat: Villiönsuvannon rantatontti 2, omakotitontit  Aamunkajo 5 ja Ruokokuja 1.

Rakennusvalmiiden kaupungin asuinalueiden tarkemmat esittelyt löydät näistä linkeistä: Villiönsuvanto, Järvimutkala, Rantavuoltee, Penttilänniemi, Kaupunginmustala, Matomäki, Vuoltee ja Riste.

Rivitalotontteja löytyy edellä mainittujen kaupunginosien lisäksi keskustan kupeesta Teljänportin alueelta, jossa osa tonteista myös liikekäyttöön. Yritystontteja löytyy keskustan ja kakkostien ympäröivän Peipohjan väliltä sekä Risteen viljasiilojen kupeesta radan varresta.

Kysy rohkeasti lisää, tule käymään jutulla ja varaa oma näyttöaikasi. Kaikkia kohteita ei löydä verkosta. Näytöt sovittaessa myös iltaisin. Maankäyttöinsinööri Mikko Eskola, p. 040 488 6210, mikko.eskola@kokemaki.fi

Kodiksesi Kokemäki

Kokemäki pärjää työmatka-aikojen vertailussa monille isoille kaupungeille. Elämä luonnon rauhassa laskee stressitasoa, mutta palvelutasosta ei tarvitse tinkiä. Tyytyväiset asukkaat puhuvat puolestaan.

Miksi tonttikaupoilla olevan sitten kannattaa harkita juuri Kokemäkeä? Kaupunginjohtaja Nina Kivellä on vastaus valmiina.

– Kokemäkihän on keskellä kaikkea. Meiltä on lyhyt matka Poriin, Raumalle ja Tampereellekin, kun ajatellaan vaikka pääkaupunkiseudulla tyypillisiä työmatka-aikoja. Junat ja bussit kulkevat joka suuntaan, ja koko ajan lisääntyvät teollisuustyöpaikat naapurissa ovat hyvin lähellä. Kaupungin sisällä ei tarvitse pendelöidä, kun kaikki peruspalvelut ovat kivenheiton päässä toisistaan Tulkkilassa vuolaan Kokemäenjoen syleilyssä, Kivi luettelee.

Myynnissä olevat Kokemäen kaupungin tontit löydät tonttitorin alasivuilta kohdealueittain tai oheiselta kartalta.

Jos uudiskohteen sijaan haluatkin valmiin asunnon tai maalaisromanttisen korjauskohteen niin katso alta myynnissä olevia kiinteistöjä vaikka Etuovesta taikka Oikotiestä. Edulliset asunnot mahdollistavat laadukkaamman elämän.

Kokemäki sijaitsee vilkkaiden valtateiden (vt 2, vt 12 ja vt 11) sekä Pori–Tampere-radan varrella. Naapurikaupungit ovat Harjavalta (14 km) ja Huittinen (25 km), Euraankin on vain 23 kilometriä.

Porin lentokentälle on matkaa 40 kilometriä ja Pirkkalan lentokentälle noin 100 kilometriä. Lähin matkustajasatama löytyy Turusta, ja Helsinkiin on noin parin tunnin ajomatka.

kohdealuekartta

Tonttien kunnallistekniikka

Valokuitu on Kokemäellä saatavilla lähes joka tontille. Verkkoyhtiöillä on keväällä 2020 käynnissä useita uusien rakentajien etukampanjoita. Liittymismaksut -50 % vesihuoltoon, sähköön ja kaukolämpöön. Nyt on käsillä etuaika toteuttaa oma kotisi Kokemäelle.

Tarkempaa tietoa mm. liittymistä ja verkostojen sijainneista antavat:

Kokemäen Vesihuolto Oy
Kokemäen Sähkö
Kokemäen Lämpö
Valokuitua koskevissa asioissa voi soittaa tai lähettää sähköpostia,
puh. 044 577 2277 tai kokemaki(a)pssv.fi. 

Tutustu tyytyväisten asukkaiden ja yritysten kokemuksiin Kokemäestä:

Paluumuuttaja ja perheyrittäjä Juho Leppänen: ”Kokemäeltä saa suhteellisen pienellä sijoituksella omakotitalon, ja täältä on hyvät yhteydet suurempiin kaupunkeihin.”

Mökkitontin Kokemäeltä hankkinut Piritta Hagman: “Kokemäki on ollut minulle aina tärkeä paikka. On uskomatonta, miten yhteys johonkin paikkaan säilyy, kun sinne on kerran kasvattanut juurensa.”

Sinituotteen tuotantojohtaja Jukka Heiska: ”Olen erittäin tyytyväinen Kokemäen tehtaan sijaintiin. Kokemäellä on hyvin työvoimaa, ja yhteistyö kaupungin kanssa sujuu hyvin.”

Kokemäellä mökkeilevä näyttelijä Santeri Kinnunen: ”Kokemäki on mahtava kesäpaikka, missä palvelut mökkeilijöille ovat kohdallaan. Erityiskiitos kuuluu kesäsäille, jotka ovat Kokemäellä mitä mainioimmat!”

Entinen ministeri ja paljasjalkainen kokemäkeläinen Juha Korkeaoja: ”Valokuituyhteys on muuttanut sijainnin merkitystä. Etätyön ansiosta ei ole väliä, asuuko Kokemäellä vai Helsingissä.”