Rakenna Kokemäelle – Kokemäen tontit

Omakotitontit puoleen hintaan kahdessa seuraavassa kaupassa!
Yritystontit hyviltä sijainneilta kilpailukykyisin luovutusehdoin. Hyvät perhe-elämän palvelut ja työpaikkojakin löytyy.

Ota yhteyttä. Varaa henkilökohtainen esittelyaikasi etänä tai paikanpäällä. Maankäyttöinsinööri Mikko Eskola, p. 040 488 6210 mikko.eskola@kokemaki.fi. Katso myös lisätiedot linkkien takaa.

Yritystonttien tarjonta:

Yritystontit ja asuntoyhtiötontit myydään Kokemäellä neuvottelujen kautta kilpailukykyiseen päivän hintaan. Vuonna 2020 toimme myyntiin tusinan verran uusia kohteita. Tarjontaan täydentämään toimme mm. tontit aurinkoiselle tori-ravintolalle, korttelin kokonaisuuksia asumiseen ja liiketoimintaa sekä tontti omalle hiekkatehtaalle.

Joulukuussa laajensimme yritystonttivalikoimaamme hehtaarin rivitatalotontilla 2000 k-m2 rakennusoikeudella, yli 6 hehtaarin teollisuustonteilla ja lähes 4 hehtaarin yrityspalvelujen tontilla sekä kahdella viihtyisällä liki neljän hehtaarin aluekehittämiskohteella, joista toinen ikiaikaisessa Pyhänkorvan kartanomiljöössä.

Rantatonttien tarjouskaupat:

Villiönsuvannon rantatontti nro 2 on myynnissä tarjouskaupalla. Tarjoukset kokemaki@kokemaki.fi -osoitteeseen ja ne käsitellään kokouksittain.

Villiönsuvannon rantatonttit nro 1 ja 3 ovat myynnissä tarjouskaupalla. Tarjoukset vastaavasti kokemaki@kokemaki.fi -osoitteeseen ja ne käsitellään kokouksittain.

Villiönsuvannon rantatontti nro 3 on myynnissä tarjouskaupalla. Tarjoukset vastaavasti kokemaki@kokemaki.fi -osoitteeseen ja ne käsitellään kokouksittain.

Villiönsuvannon rantatontti nro 4 on myyty 37 500 euron tarjouksen perusteella. Ylin hylätty tarjous tontista oli 25 000 euroa.

Asuintonttien tarjonta:

Rakennusvalmiiden kaupungin asuinalueiden tarkemmat esittelyt löydät näistä linkeistä: Villiönsuvanto, Järvimutkala, Rantavuoltee, Penttilänniemi, Kaupunginmustala, Matomäki, Vuoltee ja Riste. Asuintonteissamma on -10% lapsialennus.

Rivitalotontteja löytyy edellä mainittujen kaupunginosien lisäksi keskustan kupeesta Teljänportin alueelta, jossa osa tonteista myös liikekäyttöön. Yritystontteja löytyy keskustan ja kakkostien ympäröivän Peipohjan väliltä sekä Risteen viljasiilojen kupeesta radan varresta.

Kysy rohkeasti lisää, tule käymään jutulla ja varaa oma näyttöaikasi. Kaikkia kohteita ei löydä verkosta. Näytöt sovittaessa myös iltaisin. Maankäyttöinsinööri Mikko Eskola, p. 040 488 6210, mikko.eskola@kokemaki.fi

Kodiksesi Kokemäki

Kokemäki pärjää työmatka-aikojen vertailussa monille isoille kaupungeille. Elämä luonnon rauhassa laskee stressitasoa, mutta palvelutasosta ei tarvitse tinkiä. Tyytyväiset asukkaat puhuvat puolestaan.

Miksi tonttikaupoilla olevan sitten kannattaa harkita juuri Kokemäkeä?

Kokemäkihän on keskellä kaikkea. Meiltä on lyhyt matka Poriin, Raumalle ja Tampereellekin, kun ajatellaan vaikka pääkaupunkiseudulla tyypillisiä työmatka-aikoja. Junat ja bussit kulkevat joka suuntaan, ja koko ajan lisääntyvät teollisuustyöpaikat naapurissa ovat hyvin lähellä. Kaupungin sisällä ei tarvitse pendelöidä, kun kaikki peruspalvelut ovat kivenheiton päässä toisistaan Tulkkilassa vuolaan Kokemäenjoen syleilyssä.

Myynnissä olevat Kokemäen kaupungin tontit löydät tonttitorin alasivuilta kohdealueittain tai oheiselta kartalta.

Jos uudiskohteen sijaan haluatkin valmiin asunnon tai maalaisromanttisen korjauskohteen niin katso alta myynnissä olevia kiinteistöjä vaikka Etuovesta taikka Oikotiestä ja tietty myös Torista. Edulliset asunnot mahdollistavat laadukkaamman elämän.

Kokemäki sijaitsee vilkkaiden valtateiden (vt 2, vt 12 ja vt 11) sekä Pori–Tampere-radan varrella. Naapurikaupungit ovat Harjavalta (14 km) ja Huittinen (25 km), Euraankin on vain 23 kilometriä.

Porin lentokentälle on matkaa 40 kilometriä ja Pirkkalan lentokentälle noin 100 kilometriä. Lähin matkustajasatama löytyy Turusta, ja Helsinkiin on noin parin tunnin ajomatka.

kohdealuekartta

Tonttien kunnallistekniikka

Valokuitu on Kokemäellä saatavilla lähes joka tontille.

Tarkempaa tietoa mm. liittymistä ja verkostojen sijainneista antavat:

Kokemäen Vesihuolto Oy
Kokemäen Sähkö
Kokemäen Lämpö
Valokuitua koskevissa asioissa voi soittaa tai lähettää sähköpostia,
puh. 044 577 2277 tai kokemaki(a)pssv.fi.

Liittymismaksut Kokemäellä 5/2020 ilman alennuksia kuvitteelliseen 120 m2 ja 250 m2 uudisrakennukseen tiedot poimittu 13.5.2020 yhtiöiden sivuilta eivätkä sido kaupunkia.

Rakennuksen koko 120 m2 250 m2
Vesijohto 804 1675
Jätevesiviemäri 786 1637,5
Hulevesi 342 712,5
Vesihuolto yhteensä 1932 4025
Sähköliittymän 3X25A liittymismaksu 1900 1900
Valokuituliittymä (Kokemäen Teollisuuskylä Oy) 770 770
Liittymismaksut yhteensä 4602 6695

Tutustu tyytyväisten asukkaiden ja yritysten kokemuksiin Kokemäestä:

Paluumuuttaja ja perheyrittäjä Juho Leppänen: ”Kokemäeltä saa suhteellisen pienellä sijoituksella omakotitalon, ja täältä on hyvät yhteydet suurempiin kaupunkeihin.”

Mökkitontin Kokemäeltä hankkinut Piritta Hagman: “Kokemäki on ollut minulle aina tärkeä paikka. On uskomatonta, miten yhteys johonkin paikkaan säilyy, kun sinne on kerran kasvattanut juurensa.”

Sinituotteen tuotantojohtaja Jukka Heiska: ”Olen erittäin tyytyväinen Kokemäen tehtaan sijaintiin. Kokemäellä on hyvin työvoimaa, ja yhteistyö kaupungin kanssa sujuu hyvin.”

Kokemäellä mökkeilevä näyttelijä Santeri Kinnunen: ”Kokemäki on mahtava kesäpaikka, missä palvelut mökkeilijöille ovat kohdallaan. Erityiskiitos kuuluu kesäsäille, jotka ovat Kokemäellä mitä mainioimmat!”

Entinen ministeri ja paljasjalkainen kokemäkeläinen Juha Korkeaoja: ”Valokuituyhteys on muuttanut sijainnin merkitystä. Etätyön ansiosta ei ole väliä, asuuko Kokemäellä vai Helsingissä.”