Rakenna Kokemäelle – Kokemäen tontit

Omakotitontit puoleen hintaan kahdessa seuraavassa kaupassa!
Yritystontit hyviltä sijainneilta kilpailukykyisin luovutusehdoin. Hyvät perhe-elämän palvelut ja työpaikkojakin löytyy.

Ota yhteyttä. Varaa henkilökohtainen esittelyaikasi etänä tai paikanpäällä: rakennustarkastaja Lauri Heiskanen, p. 040 488 6200 lauri.heiskanen@kokemaki.fi. Katso myös lisätiedot linkkien takaa.

Yritystonttien tarjonta:

Yritystontit ja asuntoyhtiötontit myydään Kokemäellä neuvottelujen kautta kilpailukykyiseen päivän hintaan.
Tarjolla on mm. tontit aurinkoiselle tori-ravintolalle, korttelin kokonaisuuksia asumiseen ja liiketoimintaan, tontti omalle hiekkatehtaalle, hehtaarin rivitatalotontti 2000 k-m² rakennusoikeudella ja kaksi viihtyisää, liki neljän hehtaarin aluekehittämiskohdetta, joista toinen ikiaikaisessa Pyhänkorvan kartanomiljöössä.

Rantatonttien tarjouskaupat:

Villiönsuvannon rantatontit ovat myynnissä tarjouskaupalla. Tarjoukset kokemaki@kokemaki.fi -osoitteeseen ja ne käsitellään kokouksittain. Yksi Villiönsuvannon rantatonteista on jo myyty 37 500 euron tarjouksen perusteella.

Asuintonttien tarjonta:

Rakennusvalmiiden kaupungin asuinalueiden tarkemmat esittelyt löydät näistä linkeistä: Villiönsuvanto, Järvimutkala, Rantavuoltee, Penttilänniemi, Kaupunginmustala, Matomäki, Vuoltee ja Riste. Asuintonteissamme on -10% lapsialennus.

Rivitalotontteja löytyy edellä mainittujen kaupunginosien lisäksi keskustan kupeesta Teljänportin alueelta, jossa osa tonteista myös liikekäyttöön. Yritystontteja löytyy esimerkiksi keskustan ja kakkostien ympäröivän Peipohjan väliltä sekä Risteen viljasiilojen kupeesta radan varresta.

Kysy rohkeasti lisää: rakennustarkastaja Lauri Heiskanen, p. 040 488 6200, lauri.heiskanen@kokemaki.fi

Kodiksesi Kokemäki

Kokemäki pärjää työmatka-aikojen vertailussa monille isoille kaupungeille. Elämä luonnon rauhassa laskee stressitasoa, mutta palvelutasosta ei tarvitse tinkiä. Tyytyväiset asukkaat puhuvat puolestaan.

Miksi tonttikaupoilla olevan sitten kannattaa harkita juuri Kokemäkeä?

Kokemäkihän on keskellä kaikkea. Meiltä on lyhyt matka Poriin, Raumalle ja Tampereellekin, kun ajatellaan vaikka pääkaupunkiseudulla tyypillisiä työmatka-aikoja. Junat ja bussit kulkevat joka suuntaan, ja koko ajan lisääntyvät teollisuustyöpaikat ovat hyvin lähellä. Kaupungin sisällä ei tarvitse pendelöidä, kun kaikki peruspalvelut ovat kivenheiton päässä toisistaan Tulkkilassa vuolaan Kokemäenjoen syleilyssä.

Myynnissä olevat Kokemäen kaupungin tontit löydät tonttitorin alasivuilta kohdealueittain tai oheiselta kartalta.

Jos uudiskohteen sijaan haluatkin valmiin asunnon tai maalaisromanttisen korjauskohteen niin katso myynnissä olevia kiinteistöjä vaikka Etuovesta tai Oikotiestä. Edulliset asunnot mahdollistavat laadukkaamman elämän.

Kokemäki sijaitsee vilkkaiden valtateiden (vt 2, vt 12 ja vt 11) sekä Pori–Tampere-radan varrella. Naapurikaupungit ovat Harjavalta (14 km) ja Huittinen (25 km), Euraankin on vain 23 kilometriä.

Porin lentokentälle on matkaa 40 kilometriä ja Pirkkalan lentokentälle noin 100 kilometriä. Lähin matkustajasatama löytyy Turusta ja Helsinkiin on noin parin tunnin ajomatka.

kohdealuekartta

Tonttien kunnallistekniikka

Valokuitu on Kokemäellä saatavilla lähes joka tontille.

Tarkempaa tietoa mm. liittymistä ja verkostojen sijainneista antavat:

Kokemäen Vesihuolto Oy
Kokemäen Sähkö
Kokemäen Lämpö
Valokuitua koskevissa asioissa voi soittaa tai lähettää sähköpostia,
puh. 044 577 2277 tai kokemaki(a)pssv.fi.