Kirjaston palvelut

Asiakaspäätteet

Kirjastossa on yksi aineistopääte, joka on tarkoitettu verkkokirjaston selailuun.

Kirjastossa on neljä asiakaspäätettä, joihin voi varata ajan korkeintaan tunniksi. Yksi koneista sijaitsee työhuoneessa, jossa on mahdollisuus hiljaiseen työskentelyyn. Työskentelyaika korkeintaan 4 tuntia. Kirjastossa on tulostusmahdollisuus. Mustavalkoisten tulosteiden hinta on 0,30 €/sivu ja värillisten 0,60 €/sivu.

Kirjastossa on käytössä langaton verkko. Kävijä voi käyttää nettiä langattomasti omalla laitteellaan kaikkialla kirjaston tiloissa.

Digitointitila

Digitointitilassa voi muuttaa VHS-kasetteja, LP-levyjä sekä C-kasetteja digitaaliseen muotoon. Lisätietoja saat kirjastosta.

Kaukopalvelu

Asiakkaalle tilataan kaukolainaksi sellaista aineistoa, jota ei ole omassa tai muiden Satakirjastojen kokoelmissa. Kaukolainan hinta on 8 €/kpl. Kokemäen kaupunginkirjasto ei lähetä kaukolainoja Satakunnan ulkopuolelle. Poikkeuksena tietenkin kotiseutuaineisto, jota muilla ei ole. Kaukolainan hinta muille kirjastoille on 15 €/kpl

Kopiointi, tulostus ja skannaus

Kirjastossa on kopiokone, jolla saa mustavalkoisia ja värillisiä A4- ja A3-kokoisia kopioita. Asiakkaiden käytössä on myös tulostin, jolta saa tulostettua mustavalkoisia sekä värillisiä tulosteita. Tulostaminen onnistuu myös A3-kokoisena.

Hinnasto
kopio 0,30 €
2-puolinen kopio 0,60 €
värikopio 0,60 €
2-puolinen värikopio 1,20 €

Kirjastossa on skanneri, jonka käyttö on ilmaista.

Digiopastus

Kirjastosta on mahdollisuus saada henkilökohtaista opastusta tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen käyttöön. Opastukseen voi osallistua paikan päällä kirjastossa tai varaamalla ajan. Opastuksessa on mahdollista käyttää kirjaston tietokonetta tai tablettia, mutta voit myös ottaa oman laitteesi mukaan.

Ajanvaraukset
p. 040 488 6175 tai kirjasto(a)kokemaki.fi.

Poistokirjojen myynti

Kirjastossa on myytävänä kirjaston kokoelmasta poistettua aineistoa. Poistokirjat maksavat 0,50 €–1 €/kpl.