Kirjaston palvelut

Asiakaspäätteet

Kirjastossa on yksi aineistopääte, joka on tarkoitettu verkkokirjaston selailuun.

Kirjastossa on neljä asiakaspäätettä. Yksi koneista sijaitsee työhuoneessa, jossa on mahdollisuus hiljaiseen työskentelyyn. Työskentelyaika korkeintaan 4 tuntia. Kirjastossa on tulostusmahdollisuus. Mustavalkoisten tulosteiden hinta on 0,30 €/sivu ja värillisten 0,60 €/sivu.

Kirjastossa on käytössä langaton verkko. Kävijä voi käyttää nettiä langattomasti omalla laitteellaan kaikkialla kirjaston tiloissa.

Digitointitila

Digitointitilassa voi muuttaa VHS-kasetteja, LP-levyjä sekä C-kasetteja digitaaliseen muotoon. Lisätietoja saat kirjastosta.

Kaukopalvelu

Asiakkaalle tilataan kaukolainaksi sellaista aineistoa, jota ei ole omassa tai muiden Satakirjastojen kokoelmissa. Kaukolainan hinta on 8 €/kpl. Kokemäen kaupunginkirjasto ei lähetä kaukolainoja Satakunnan ulkopuolelle. Poikkeuksena tietenkin kotiseutuaineisto, jota muilla ei ole. Kaukolainan hinta muille kirjastoille on 15 €/kpl

Kopiointi, tulostus ja skannaus

Kirjastossa on kopiokone, jolla saa mustavalkoisia ja värillisiä A4- ja A3-kokoisia kopioita. Asiakkaiden käytössä on myös tulostin, jolta saa tulostettua mustavalkoisia sekä värillisiä tulosteita. Tulostaminen onnistuu myös A3-kokoisena.

Hinnasto
kopio 0,30 €
2-puolinen kopio 0,60 €
värikopio 0,60 €
2-puolinen värikopio 1,20 €

Kirjastossa on skanneri, jonka käyttö on ilmaista.

Digiopastus

Kirjastosta on mahdollisuus saada henkilökohtaista opastusta tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen käyttöön. Opastukseen voi osallistua paikan päällä kirjastossa tai varaamalla ajan. Opastuksessa on mahdollista käyttää kirjaston tietokonetta tai tablettia, mutta voit myös ottaa oman laitteesi mukaan.

Ajanvaraukset
p. 040 488 6175 tai kirjasto@kokemaki.fi.

E-aineistot käytettävissä

E-kirjat ja e-äänikirjat

E-kirjat löytyvät Satakirjastojen yhteisestä e-kirjakokoelmasta. Siellä voit lukea romaaneja, tietokirjoja, tai lasten- ja nuortenkirjoja. Samasta palvelusta löytyy myös äänikirjat. Palveluun kirjaudutaan kirjastokortin numerolla sekä PIN-koodilla. E-kirjat ja e-äänikirjat löydät Ellibs-palvelusta.

E-lehdet

Satakunnan kansa ja useita kymmeniä muita kotimaisia sanomalehtiä ePress-palvelussa. Huom! Luettavissa vain kirjastossa. Sanomalehdet löydät täältä.

Joukko suosittuja kotimaisia aikakauslehtiä ePress-palvelussa. Lukemaan pääsee kirjastoissa, mutta myös kotona kirjautumalla kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla. Aikakauslehdet löydät täältä.

Soitonopetusta

Rockway -soittokurssit palvelussa voi opetella mm. kitaran, pianon tai ukulelen soittoa. Pääset kursseihin kirjautumalla kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla. Rockway-palvelun löydät täältä.

 

Lainattavat esineet (laina-aika 2 tai 4 viikkoa, lainaa ei voi uusia tai varata)

Skeittilaudat

Lainattavissa 5 kpl erikokoisia skeittilautoja. Laina-aika 2 viikkoa.

Skuutit

3 kpl SMX Recruit-skuutteja. Laina-aika 2 viikkoa.

Suojat

1 kpl kypärä, koko L/XL.
2 kpl lasten suojussettejä, sisältö: kypärä, 2 polvisuojaa, 2 rannesuojaa, 2 kyynärsuojaa. Laina-aika 2 viikkoa.

Liikuntavälineet

2 kpl kahvakuula 4 kg, 2 kpl kahvakuula 6 kg, 2 kpl kahvakuula 8 kg, 4 kpl voimistelukeppejä, frisbeegolfsetti, 3 kpl kävelysauvoja. Laina-aika 2 viikkoa.

Ukulelet

3 kpl Baton Rouge V-4C konserttiukuleleja, mukana suojakotelo ja viritysmittari. Laina-aika 4 viikkoa.

Kysy lisää kirjastosta!

Poistokirjojen myynti

Kirjastossa on myytävänä kirjaston kokoelmasta poistettua aineistoa. Poistokirjat maksavat 0,50 €–1 €/kpl.