Saapuminen ja liikenneyhteydet

Kokemäki on mitä mainioin matkailukohde Satakunnan sydämessä. Kokemäelle pääsee kätevästi niin julkisilla kuin omalla autollakin, sillä kaupunki on aivan valtatie 2:n ja Pori-Tampere -radan varrella. Myös kaukoliikenteen bussit pysähtyvät Kokemäellä.

Omalla autolla

Kokemäki sijaitsee valtatie 2:n varrella, noin 40 kilometrin päässä Porista. Kokemäki on myös yllättävän lähellä muita suuria kaupunkeja!

Esimerkkejä etäisyyksistä:
– Helsinkiin 200 km
– Tampereelle 100 km
– Turkuun 110 km

Junalla

Tampereen ja Porin välinen rautatie kulkee kaupungin lävitse, ja matkaan pääsee Kokemäen rautatieasemalta. Rautatieasema sijaitsee osoitteessa Asemakuja 8, Peipohja. Keskustaan asemalta pääsee helposti taksilla, kävellen matkaa kertyy reilu 3 kilometriä.

Juna-aikataulut löydät täältä.

Linja-autolla

Kokemäeltä on linja-autoliikennettä muun muassa Helsingin, Porin ja Huittisten suuntaan. Busseihin pääset matkan varrelta pysäkiltä sekä kaupungin keskustasta ja rautatieasemalta. Tarkemmat tiedot linja-autopysäkeistä ja aikatauluista löydät Satakunnan Liikenteen ja Matkahuollon sivuilta.

Lähiliikenteen aikataulut löydät Lyttylän liikenteen sivuilta. Kokemäelle kulkevat linja-autot nro 70 ja nro 71 (Pori–Nakkila–Harjavalta–Kokemäki).