Kokemäen kirjastot

Kuvassa on kukkia kivetyksellä.Kokemäen kaupunginkirjasto
Haapionkatu 13, 32800 Kokemäki

Kauvatsan kirjasto
Lähteenmäen koulutie 70, 32920 Kauvatsa

Ajankohtaista

Kesäaukioloajat 1.6.-31.8.

Kokemäen kirjasto
ma-ke 11-18
to-pe 11-15
kesälauantait suljettu

Lehtilukusali avoinna ma-ke 9-18 ja to-pe 9-15.

 

Kauvatsan kirjasto
ma,ke 17-19
pe 12-15

Kauvatsan kirjasto poikkeuksellisesti suljettuna ma 31.5. ja pe 4.6.

Suljettuna 12.7.- 8.8.

 

Kirjaston kesälukubingo

Kesällä voit osallistua kirjaston kesälukubingoon! Tule nappaamaan oma kesälukubingolappusi Kokemäen tai Kauvatsan kirjastosta. Osallistujien kesken arvotaan palkintoja.

 

Lasten kesälukukampanja Lumottu metsä

Tänä kesänä luetaan kirjoja ja kerätään eläimiä lumottuun metsään. Palauta osallistumislomake (lomakkeita saa Kokemäen ja Kauvatsan kirjastoista) kirjastoon ja saat valita mieleisesi eläimen lumottuun metsään. Eniten kirjoja 1.6.-31.8. lukenut palkitaan. Myös muiden lukijoiden kesken arvotaan palkintoja.

 

 

E-aineistot käytettävissä

E-kirjat ja e-äänikirjat

E-kirjat löytyvät Satakirjastojen yhteisestä e-kirjakokoelmasta. Siellä voit lukea romaaneja, tietokirjoja, tai lasten- ja nuortenkirjoja. Samasta palvelusta löytyy myös äänikirjat. Palveluun kirjaudutaan kirjastokortin numerolla sekä PIN-koodilla. E-kirjat ja e-äänikirjat löytyvät osoitteesta https://www.ellibslibrary.com.

E-lehdet

Aikakauslehtiä voi lukea e-Magz-palvelusta. Tarjolla on noin 30 lehden valikoima kotimaisia aikakauslehtiä. Kirjautumaan pääset kirjastokortin numerolla sekä PIN-Koodilla. e-Magz löytyy osoitteesta https://satakirjastot.emagz.fi.

Sanomalehtiä voi lukea e-Press-palvelussa. e-Press-palvelussa on laaja valikoima kotimaisia sanoma- ja paikallislehtiä näköispainoksina. ePressiä voi käyttää kirjaston tiloissa. e-Press löytyy osoitteesta https://satakirjastot.epress.fi.

Soitonopetusta

Rockway -soittokurssit palvelussa voi opetella mm. kitaran, pianon tai ukulelen soittoa. Pääset kursseihin kirjautumalla kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla. Rockway löytyy osoitteesta https://kirjastot.rockway.fi.

1.1.2021 alkaen voi lainata vain kirjastokortilla

Tietoturvallisuussyistä rinnakkaiskorteilla lainaaminen (henkilökortti, ajokortti, KELA-kortti) loppuu vuoden alussa. Jatkossa lainaaminen onnistuu vain kirjastokortilla tai mobiilikortilla.Jos kirjastokorttisi on kadonnut, saat sellaisen kirjastosta.

Mobiilikortin voit ottaa käyttöön verkkokirjastossa www.satakirjastot.finna.fi. Sisäänkirjautumiseen tarvitset kirjastokorttisi numeron ja siihen liitetyn nelinumeroisen PIN-koodin. Puuttuvan tai unohtuneen PIN-koodin saa kirjastossa asioimalla. Kirjaston henkilökunnalta voi myös pyytää apua mobiilikortin käyttöönottoon, mikäli se ei omatoimisesti onnistu.