Kirjasto

Kokemäen kirjastot

Kokemäen kaupunginkirjasto
Haapionkatu 13, 32800 Kokemäki

Kauvatsan kirjasto
Lähteenmäen koulutie 70, 32920 Kauvatsa

Ajankohtaista

Kokemäen taideseuran näyttely

Kirjaston näyttelytilassa esillä Kokemäen taideseuran taidetta tammikuun ajan. Tervetuloa tutustumaan!

Satakirjastojen uusi verkkokirjasto käyttöön 10.12.

Satakirjastot ottavat 10. joulukuuta käyttöön uuden Finna-verkkokirjaston. Uusi verkkokirjasto on aiempaa selkeämpi ja toimii paremmin myös mobiililaitteissa. Sivusto on osa Finna.fi-verkkopalvelua, jossa on mukana jo yli 300 kirjastoa ja museota. Finnassa ovat esimerkiksi kaikki Suomen yliopisto- ja ammattikorkeakoulukirjastot.

Uuteen verkkokirjastoon voi tutustua jo nyt osoitteessa satakirjastot.finna.fi. Tässä vaiheessa palvelussa toimivat jo haut, varaaminen sekä lainojen uusinta. Kirjautuminen tapahtuu entiseen tapaan kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla.

Finnassa voi omiin asiakastietoihinsa liittää myös perheenjäsenten tiedot ja uusia koko perheen lainat yhdellä kirjautumisella. Muita hyödyllisiä ominaisuuksia ovat uutuusvahti sekä tallennetut teoslistat, jotka voi jakaa myös muiden nähtäväksi.

Nykyiseen verkkokirjastoon tallennetut listat eli hyllyt eivät siirry Finnaan, joten ne kannattaa joko tulostaa tai lähettää itselleen sähköpostitse ennen 10.12. Myöskään teosten arvostelut ja pisteytykset eivät uudessa verkkokirjastossa enää näy.

Satutunnit

Satutunnilla lapset pääsevät kuuntelemaan satuja, jonka jälkeen askarrellaan. Satutunnille on vapaa pääsy, ja kaikenikäiset lapset ovat tervetulleita.

15.1., 29.1., 12.2., 26.2., 12.3., 26.3., 9.4., 23.4., ja 7.5. klo 9.30-10.00.

Digiopastus

Kirjastosta on mahdollisuus saada henkilökohtaista opastusta tietokoneen, tabletin ja älypuhelimen käyttöön. Opastukseen pääset tulemalla kirjastoon tai varaamalla oman ajan kirjastosta puhelimitse (040 4886175) tai sähköpostilla kirjasto(a)kokemaki.fi.

Opastuksessa on mahdollista käyttää kirjaston tietokonetta tai tablettia, mutta voit myös ottaa oman laitteesi mukaan.