Kokemäen kirjastot

Kuvassa on kukkia kivetyksellä.Kokemäen kaupunginkirjasto
Haapionkatu 13, 32800 Kokemäki

Kauvatsan kirjasto
Lähteenmäen koulutie 70, 32920 Kauvatsa

Ajankohtaista

Aukioloajat

Kokemäen kirjasto
ma-to 12-19
pe 12-17
la suljettu 10.4.2021 saakka

Lehtilukusali suljettu toistaiseksi pahentuneen koronatilanteen vuoksi. Kirjaston lainaustoiminta jatkuu, vain pikainen asiointi sallittu!

Kauvatsan kirjasto
ma,ke 17-19
pe 12-15

 

Muutoksia kirjaston palveluissa

Kokemäen ja Kauvatsan kirjastot ovat auki toistaiseksi.

Kokemäen kirjasto

Vain pikainen asiointi (enintään 15 min.) on sallittu. Kirjastoon ei saa jäädä oleskelemaan.

Lehtilukusali on suljettu, mutta aikakauslehtiä saa lainata. Tarvittaessa pyydä virkailijaa hakemaan lehtiä.

Lainaaminen, palauttaminen ja varausten nouto on mahdollista.

Käytössä on kaksi asiakastietokonetta, joissa asiointiaika on enintään 15 minuuttia.

Annamme digiopastusta vain puhelimitse.

Kauvatsan kirjasto

Kirjastoon pääsee yksi asiakas tai perhekunta kerrallaan. Aika varataan etukäteen soittamalla tai sähköpostitse.

E-aineistot käytettävissä

E-kirjat ja e-äänikirjat

E-kirjat löytyvät Satakirjastojen yhteisestä e-kirjakokoelmasta. Siellä voit lukea romaaneja, tietokirjoja, tai lasten- ja nuortenkirjoja. Samasta palvelusta löytyy myös äänikirjat. Palveluun kirjaudutaan kirjastokortin numerolla sekä PIN-koodilla. E-kirjat ja e-äänikirjat löytyvät osoitteesta https://www.ellibslibrary.com.

E-lehdet

Aikakauslehtiä voi lukea e-Magz-palvelusta. Tarjolla on noin 30 lehden valikoima kotimaisia aikakauslehtiä. Kirjautumaan pääset kirjastokortin numerolla sekä PIN-Koodilla. e-Magz löytyy osoitteesta https://satakirjastot.emagz.fi.

Sanomalehtiä voi lukea e-Press-palvelussa. e-Press-palvelussa on laaja valikoima kotimaisia sanoma- ja paikallislehtiä näköispainoksina. ePressiä voi käyttää kirjaston tiloissa. e-Press löytyy osoitteesta https://satakirjastot.epress.fi.

Soitonopetusta

Rockway -soittokurssit palvelussa voi opetella mm. kitaran, pianon tai ukulelen soittoa. Pääset kursseihin kirjautumalla kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla. Rockway löytyy osoitteesta https://kirjastot.rockway.fi.

1.1.2021 alkaen voi lainata vain kirjastokortilla

Tietoturvallisuussyistä rinnakkaiskorteilla lainaaminen (henkilökortti, ajokortti, KELA-kortti) loppuu vuoden alussa. Jatkossa lainaaminen onnistuu vain kirjastokortilla tai mobiilikortilla.Jos kirjastokorttisi on kadonnut, saat sellaisen kirjastosta.

Mobiilikortin voit ottaa käyttöön verkkokirjastossa www.satakirjastot.finna.fi. Sisäänkirjautumiseen tarvitset kirjastokorttisi numeron ja siihen liitetyn nelinumeroisen PIN-koodin. Puuttuvan tai unohtuneen PIN-koodin saa kirjastossa asioimalla. Kirjaston henkilökunnalta voi myös pyytää apua mobiilikortin käyttöönottoon, mikäli se ei omatoimisesti onnistu.