Tartu mielenkiintoiseen mahdollisuuteen

Osallistuminen on helppoa: tutustu kampanjassa mukana oleviin työpaikkoihin ja hae töitä Kokemäeltä. Viisi ensimmäistä kampanja-aikana rekrytoitua voittaa uuden uran lisäksi Kokemäen kaupungin tarjoamia kotoutumista tukevia etuja! Kaupunkiin muuttavalle tarjotaan ensimmäisen kolmen kuukauden ajan merkittävää taloudellista tukea asumiseen sekä 50 euron suuruinen harraste-etu. Kampanja-aika on 14.9.–9.10.2022, lähetä siis hakemuksesi pikimmiten! Hakuohjeet löydät työpaikkailmoituksista.

SatElectric
Sähköasentaja
Sini
Työn­tutkija
Kokemäen sähkö
Verkosto­asentaja
Kokema
Tuotanto­­­päällikkö
CEMT
Yhdistelmä­­ajo­neuvon kuljettaja
Satasafety
Vartija
kokemaki-logo-600x400
Päivä­­kodin johtaja
kessote-logo-600x400
Lähi­hoitaja

Koe Kokemäki – sen joki ja väki

Edullista asumista keskeisellä sijainnilla

Hyvät liikenneyhteydet. Kokemäellä et istu ruuhkissa ja kaupunkiin on helppo tulla hyvien kulkuyhteyksien ansiosta! Kokemäelle pääset kätevästi niin julkisilla kuin omalla autolla, sillä kaupunki on aivan valtatie 2:n ja Pori–Tampere-radan varrella. Myös kaukoliikenteen bussit pysähtyvät Kokemäellä ja Porin lentokentälle hurauttaa puolessa tunnissa!

Puhdas luonto ja postikorttimaisemat. Kokemäen idyllinen maalaismaisema tarjoaa asukkailleen luonnonläheisen asuinympäristön. Meillä nautitaan niin puhtaasta luonnosta kuin hyvistä palveluista. Kaupungin läpi virtaava Kokemäenjoki ja vehreät luontopolut tuovat mielenrauhaa arkeen.

Asuminen on edullista. Kokemäellä elinkustannukset ovat matalat, mikä tekee vapaa-ajasta hauskempaa! Meillä moni haave on mahdollista toteuttaa huokeammin kuin muualla ja aktiiviselle ihmiselle Kokemäellä riittää tekemistä.

Aktiivista elämää modernissa maaseutukaupungissa

Monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Kokemäellä arki on leppoisaa, mutta aktiivista. Monipuolinen yhdistystoiminta, frisbeegolf, melonta, karting ja uimahalli houkuttelevat vapaa-ajan viettäjiä myös kuntarajojen takaa.

Hyvät yhteydet, sujuvampi arki. Laaja ja käyttövarma valokuituverkko mahdollistaa mutkattoman digitaalisen elämän koko perheelle. Nopean valokuidun ansiosta meillä viihtyvät myös etätyöntekijät.

Kehittyvä kaupunki. Kokemäelle avautuu pian yli 450 uutta työpaikkaa, mikä lisää kaupungin vetovoimaa entisestään. Uusi akkutehdashanke luo kaupunkiin uusia palveluita, työtä ja kansainvälistä tunnelmaa.

Katso myös muut avoimet työpaikat

Nämä työpaikat eivät tällä kertaa kuulu kampanjaan, mutta tarjoavat mielenkiintoisia mahdollisuuksia Satakunnan sydämessä.

Avoimet työpaikat