Tervetuloa luomaan uraa Kokemäelle!

Avoimet työpaikat

Kokemäen edut

Kokemäelle on helppo tulla rautateiden ja valtateiden ansiosta. Laaja valokuituverkko mahdollistaa mutkattoman digitaalisen työskentelyn, jonka ansiosta meillä viihtyy useampi etätyöntekijäkin. Kokemäellä ei istuta ruuhkissa ja keskeinen sijainti Satakunnassa mahdollistaa hyvät yhteydet – esimerkiksi Poriin ja Tampereelle on maltilliset matkat.

Meillä nautitaan niin puhtaasta luonnosta kuin hyvistä palveluista. Kaupungin rauhallinen ympäristö mahdollistaa leikkimisen ja liikkumisen ulkona myös perheen pienimmille. Kokemäellä arki on leppoisaa, mutta aktiivista. Mielenrauhaa rakentavat luontopolut ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet houkuttelevat vapaa-ajan viettäjiä myös kuntarajojen takaa.

Kaupunkina Kokemäki kehittyy jatkuvasti. Lähivuosina avautuu yli 450 uutta työpaikkaa ja uusia palveluita syntyy niiden mukana. Elinkustannukset ovat matalat, mikä mahdollistaa monia asioita elämän eri osa-alueilla. Kokemäellä on helppoa elää ja työskennellä.

Autamme arjen muotoilussa

Kokemäen idyllinen maalaismaisema ja kaupungin läpi virtaava joki yhdistettynä loistavaan sijaintiin tarjoaa asukkailleen luonnonläheisen asuinympäristö. Meillä asutaan niin omakotitaloissa viihtyisissä naapurustoissa kuin omassa rauhassa maaseutumaisemaa ihaillen. Rivi- ja kerrostaloissa asuessa keskustan palvelut ovat lähempänä, mutta luontoympäristöstä ei tarvitse silti tinkiä.

Välitämme jokaisesta asukkaastamme. Haluamme tehdä niin kaupungissamme elämisestä, kuin tänne muuttamisesta helppoa. Siksi autamme mielellämme uusia asukkaita löytämään paikan kodille, työpaikan puolisolle tai harrastuksia lapsille – mitä uuden arjen askelmerkkien löytäminen sitten vaatikaan. Onnellinen kuntalainen on paras mainoksemme.

Koe Kokemäki – sen joki ja väki.