Kurssimaksut

Lukuvuoden kurssimaksut näkyvät kunkin kurssin kohdalla erikseen. Ilmoittautuminen on sitova ja velvoittaa kurssimaksun suorittamiseen. Ilmoittautua voi myös lukukaudeksi. Tällöin kurssimaksu on hieman korkeampi. Kurssi- ja materiaalimaksut laskutetaan. Kurssimaksua ei palauteta, jos opintoryhmä joudutaan lopettamaan kesken, koska opiskelijoita ei ole riittävästi, tai jos opiskelija keskeyttää kurssin tai sairastuu.

Jos kurssille ilmoittautunut opiskelija ei tule kurssille eikä peru kurssille ilmoittautumistaan vähintään viikkoa ennen kurssin alkua, peritään koko kurssimaksu.

 

TYKY- ja SMARTUM liikunta-, kunto- ja kulttuurisetelit, Smartum Mobiili

SporttiPassi ja KulttuuriPassi

Kurssimaksun voi maksaa TYKY- ja SMARTUM liikunta-, kunto- ja kulttuuriseteleillä, Smartum Mobiililla tai SporttiPassilla ja KulttuuriPassilla.

Maksu pitää suorittaa kahden viikon kuluessa kurssille ilmoittautumisesta opiston toimistoon koulukeskukseen, muuten kurssimaksu laskutetaan normaalisti.

Laskutuksen jälkeen maksua ei voi näillä enää suorittaa.

 

Opintosetelit maahanmuuttajille, työttömille sekä senioriväestölle ja eläkkeellä oleville

Kokemäen kansalaisopisto on saanut opintosetelityyppistä valtionavustusta. Avustuksella tuettavan koulutuksen kohderyhmiä ovat maahanmuuttajat, työttömät sekä senioriväestö (63 vuotta täyttäneet) ja eläkkeellä olevat. Kohderyhmään kuuluva henkilö saa 25 euron alennuksen kurssin hinnasta. Opintosetelillä ei voi maksaa materiaalimaksuja. Seteli käy kaikille opiston kursseille, joiden kurssimaksu on vähintään 25 €.

Opiskelijan on mahdollista saada 1 opintoseteli/lukuvuosi, ja se myönnetään vain yhdelle kurssille, joka hakijan on nimettävä hakemuksessa. Seteleitä on rajoitettu määrä. Ne myönnetään rehtorin päätöksellä ehdot täyttäville hakemusjärjestyksessä määrärahan puitteissa.

Opintosetelihakemus pitää toimittaa kahden viikon kuluessa ilmoittautumisesta opiston toimistoon. Opintosetelihakemuksen (pdf) voi tulostaa nettisivuilta, ja se löytyy myös opinto-ohjelmasta. Liitä hakemukseesi perustelut tai kopio todistuksesta, jolla todistat kuuluvasi avustuksen piiriin tarkoitettuihin ryhmiin.

Oppitunnit

Kunkin kurssin oppituntien määrä on kurssiselosteessa. Oppitunnin pituus on 45 min., jos selosteessa ei toisin mainita.

Jos opettajan äkillisen sairastumisen vuoksi yhden kerran peruuntuneelle tunnille ei saada sijaista, tuntia ei korvata muuna ajankohtana.