Harrastukset osana kokemäkeläistä arkea

Kuntalaisten hyvinvointi on Kokemäellä sydämen asia, jota edesautetaan kehittämällä lähiliikuntapaikkoja ja matalan kynnyksen harrastusmahdollisuuksia.

Kokemäeltä löytyy monipuolinen harrastustarjonta kaupungin tuottamien liikuntapalveluiden, Kansalaisopiston kurssien sekä paikallisten yhdistysten tarjoamien harrastus- ja vapaa-aikapalveluiden kautta. Kokemäen kaupunki tuottaa vuosittain harrastekalenterin, johon kootaan yhteen mielen ja kunnon hyvinvoinnin tarjontaa paikkakunnalla.

Avaa syksyn 2023 – kevään 2024 harrastekalenteri tästä

Harrastusmahdollisuuksia Kokemäellä:

Tarkemmat ohjelmat ja yhteystiedot löydät yllä olevasta Harrastekalenterista tai yhdistysluettelosta.

Friba-tikat ylläpitää ja kehittää frisbeegolfin harrastusmahdollisuuksia Kokemäellä.

Järilän nuorisoseura järjestää yhteistä tapahtumaa ja toimintaa koko perheelle.

Kokemäen 4H-yhdistys järjestää toimintaa 6-28 -vuotiaille lapsille ja nuorille.

Kokemäen karjalaseuran tarina- ja käsityökerho kokoontuu maanantaisin.

KK-V Jalkapallo ry tarjoaa paikkakuntalaisille ja lähialueen ihmisille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa, sekä futsalia ajatuksella “jalkapalloa jokaiselle”.

KK-V Salibandy ry tarjoaa paikkakunnan lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuuden harrastaa salibandya.

KK-V Suunnistus ry järjestää suunnistustapahtumia Kokemäellä ympäri vuoden.

KK-V Urheilusukellus ry järjestää kuntouintia ja sukellusharjoittelua Kokemäen uimahallissa. Lisäksi laitesukelluksen perus- ja jatkokursseja sekä sukelluskokeiluja harrastuksesta kiinnostuneille.

Kokemäen koirakerho ry ylläpitää koirapuisto Koirakolmiota Peipohjassa. Lisäksi vuosittaiseen toimintaan kuuluu mm. Match Show sekä erilaisia koulutuksia.

Kokemäen kaupungin liikunnanohjaajan ryhmät.

Kokemäen Mieslaulajat ry toivottaa uudet laulajat tervetulleeksi mukavaan ja innostavaan harrastustoimintaan.

Kokemäen voimistelu ja liikunta tuntitarjonnasta löydät laajan kattauksen ryhmiä aikuisille ja lapsille, miehille ja naisille.

Kokemäen Urheiluautoilijat ry ylläpitää jokamiesluokan rataa Kokemäellä Ristellä. Kilpa-autojen testausmahdollisuus.

Kokemäen Seurakunnan lapsi- ja perhetyö, varhaisnuorisotyö ja nuorisotyö tarjoaa monipuolista toimintaa.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kauvatsan yhdistys (MLL Kauvatsa) järjestää toimintaa lapsiperheille ja nuorille, kuten erilaisia retkiä ja tapahtumia.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kokemäen paikallisyhdistys (MLL Kokemäki) järjestää toimintaa lapsiperheille ja nuorille, kuten erilaisia retkiä ja tapahtumia.

Porin Ilmailukerho ry:n toiminta-alueena ovat lennokki-, purje- ja moottorilentotoiminta.

Radioamatöörit Kokemäki ry on radioamatöörien ja muiden radio- ja elektroniikkaharrastajien yhdistys johon kuuluu jäseniä Kokemäeltä ja ympäristökunnista.

Teljän Latu ry on Suomen ladun jäsenjärjestö. Ulkoilua, liikuntaa, retkeilyä, melontaa ja erilaisia tapahtumia eri ikäisille!

Teljän Nousu ry:n lasten saliharjoitukset Koulukeskuksen yläsalilla, hiihdot talven aikana Pitkäjärven pururadalla sekä maastojuoksuja Tulkkilan liikuntapuistossa.

TCS Smash järjestää cheerleadingiä Kokemäellä! Harjoitukset perjantaisin Tuomaalan koululla.

Teljän Harrastemartat ry toivottaa tervetulleeksi mukaan toimimaan ja luomaan omannäköistäsi marttatoimintaa!

Teljän partio järjestää partiotoimintaa Kokemäellä ja Kauvatsalla. Viikoittaisissa kokoontumisissa harjoitellaan mm. erilaisia erä- ja kansalaistaitoja lähiympäristöä hyödyntäen.

Yong Taekwondoa hyvässä seurassa. Ryhmät lapsille 5-7v / 8-11v / 12-17v. Harjoitukset Kokemäen Yhteiskoululla sekä Tuomaalan koululla.