Penttilänniemi asuntoalueena

Viihtyisällä paikalla sijaitseva Penttilänniemi tarjoaa asukkailleen turvallisen asuinalueen lähellä keskustan palveluita. Kokemäenjoen muodostamassa niemessä on paljon omakotitaloja, ja alue on etenkin lapsiperheiden suosiossa. Alueella on myös yhden ja kahden hengen talouksia.

Penttilänniemi on maastoltaan tasaista, entistä peltoaluetta, joka liittyy vanhaan omakotitaloalueeseen. Alueella on vapaana 2 rivitalotonttia sekä useita omakotitalotontteja.

   

Koulut ja Penttilänniemi

Tulkkilan ala-aste ja Koulukeskus, jossa yläaste ja lukio sijaitsevat, ovat noin 1,5 kilometrin etäisyydellä.

Tulkkilan koulu
Koulukeskus

Satakunnan ammattiopistoon on matkaa noin 4 kilometriä ja Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistoon noin 2 kilometriä.

Palvelut

Elokuussa 2021 avattu päiväkoti Villa Vilinä, päivittäistavara- ja erikoisliikkeet, pankki, kirjasto sekä liikunta- ja uimahalli ovat noin 1–1,5 kilometrin etäisyydellä ydinkeskustassa ja liikekeskuksessa.

Villa Vilinä

Penttilänniemen viihtyvyyttä lapsiperheille lisäävät alueelta löytyvät leikkipuisto ja pulkkamäki.

Luonnosta ja liikkumisesta nauttiville Kokemäki tarjoaa mitä parhaimmat puitteet esimerkiksi Pitkäjärvellä sekä Puurijärven ja Isosuon kansallispuistossa.

Hinta

Omakotitalotontin varausmaksu 150 € ja rivitalotontin 500 €, voimassa 3 kk. Varausta voi jatkaa 3 kertaa. Maksu on arvonlisäveroton, se suoritetaan kertamaksuna ja hyvitetään kauppasummasta kaupantekohetkellä.

Omakotitalotontit 4,00 € / m², lapsialennus 10 % lasta kohti
Rivitalotontit ja asuinpientalotontti 20,00 € / krs-m²

Rakentamista ohjaavia tietoja

Omakotitalotonttien rakennusoikeus on 20 % tai 25 % tontin pinta-alasta, rivitalotonttien 499 krs-m² ja 653 krs-m² ja asuinpientalotontin 704 krs-m².

Kerrosluku on I, ja rakennuksen harjasuunta on määritelty asemakaavassa.

Penttilänniemen tonttitarjonta