Rakenna tulevaisuutesi Kokemäellä – se kannattaa

Kokemäen keskeinen sijainti vilkkaiden valtateiden sekä Pori–Tampere-radan varrella tarjoaa hyvät edellytykset yritystoiminnallesi. Lähin lentokenttä on 40 kilometrin päässä Porissa, ja Pirkkalan lentokentällekin on matkaa vain noin sata kilometriä. Lähimmät rahtisatamat löytyvät puolestaan Porista ja Raumalta. Helsinkiin on parin tunnin ajomatka.

Kokemäellä on hyvät ja toimivat peruspalvelut sekä erinomaiset yhteydet tarjoava, luotettava ja nopea valokuituverkko. Paikalliset ja alueella toimivat oppilaitokset kouluttavat osaavaa työvoimaa yrityksesi tarpeisiin. Asiantuntevien kehittäjäorganisaatioiden verkosto auttaa yrityksesi menestymisessä.

Kokemäki on kaiken keskellä

Kokemäellä toimii tällä hetkellä noin 500 yritystä. Graafinen ala ja metalliteollisuus sekä kuljetusala ovat paikkakunnan avaintoimialoja. Myös maatalous, kuten erikoiskasvien viljely, ja nousevana trendinä hyvinvointipalvelut ovat Kokemäellä vahvasti edustettuna. Lisää tietoa Kokemäen monipuolisista palveluista ja niitä tuottavista yrityksistä saat Satakanta-yritysrekisteristä.

Teollisuustontteja löytyy läheltä keskustaa toiveidesi mukaan räätälöitynä. Erilaisia toimitiloja niin teollisuus- kuin toimistokäyttöön kannattaa kysellä muun muassa Kokemäen Teollisuuskylä Oy:stä, puh. 040 4886 111.