Järvimutkala

Upealla, luonnonläheisellä paikalla sijaitseva Järvimutkala on erityisesti lapsiperheiden suosiossa. Alue on väljästi rakennettua kangasmetsää, joka on erinomaista sieni- ja marjamaastoa.

Vain noin kilometrin päässä sijaitseva Pitkäjärven vapaa-aikakeskus takaa asukkaille monipuoliset harrastusmahdollisuudet: alueelta löytyvät uimaranta, yleisurheilu- ja palloilukentät, jäähalli, golf-sisäharjoitushalli sekä lenkkipolut ja retkeilyreitit. Järvi itsessään on kalaisa, ja siihen istutetaan siikaa ja kuhaa.

Rakentaminen Järvimutkalassa on aloitettu vuonna 2004, mutta muutamia vapaita kaavoitettuja tontteja löytyy vielä! Rauhallinen Järvimutkala tarjoaa oivallisen paikan unelmakodille luonnon rauhassa, lähellä palveluita.

Koulut ja Järvimutkala

Tuomaalan ala-asteelle on matkaa vain noin 2,5 kilometriä, joten matkan taittaa helposti esimerkiksi polkupyörällä. Koulukeskus, jossa yläaste ja lukio sijaitsevat, on noin 5 kilometrin etäisyydellä Kokemäen ydinkeskustassa, jonne pääsee Järvimutkalasta kevyenliikenteenväylää.

Satakunnan ammattiopistoon on matkaa noin 4 kilometriä ja Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistoon noin 7 kilometriä.

Palvelut

Päivittäistavara- ja erikoisliikkeet, pankki, kirjasto sekä liikunta- ja uimahalli ovat noin 5 kilometrin etäisyydellä ydinkeskustassa ja liikekeskuksessa. Liikekeskuksen kupeessa on myös elokuussa 2021 avattu päiväkoti Villa Vilinä.

Villa Vilinä

Rautatieasemalle ja pikavuoropysäkeille Helsingin ja Porin suuntaan on matkaa noin 3,5 kilometriä.

Hinta

Tontin varausmaksu 150 €, voimassa 3 kk. Varausta voi jatkaa 3 kertaa. Maksu on arvonlisäveroton, se suoritetaan kertamaksuna ja hyvitetään kauppasummasta kaupantekohetkellä.

Omakotitalotontit 1,68 € / m², lapsialennus 10 % lasta kohti.

Rakentamista ohjaavia tietoja

Rakennusoikeus omakotitonteilla on tonttikoosta riippuen 280–486 krs-m². Kerrosluku I, I½ tai II. Maan alle kaivettavia rakenteita ei sallita.

Puuston harventamiseen tarvitaan lupa. Rakennusmateriaalit ovat vapaasti valittavissa (tuloksen tulee olla kuitenkin valtakunnallisten rakennusmääräysten mukainen).

Vesijohto ja viemäri ovat tontin rajalla. Perustamisolosuhteet ovat hiekkakangasmaata.

Järvimutkalan tonttitarjonta