Kokemäen kylät ja joki -kuvakilpailun yleisöäänestys käytiin yhdeksän kuvan välillä kaupungin verkkosivuilla aikavälillä 2.–29. lokakuuta 2023. Kuvakilpailun voitti Riina-Eveliina Rosenqvistin tallettama ”Ilta joenrannalla” -kuva 98 äänen äänisaaliilla. Kaiken kaikkiaan yleisöääniä annettiin 254 kappaletta.

– Tuntuu hienolta, että otokseni erottui edukseen hienojen kuvien joukosta ja valittiin voittajaksi. Rakastan valokuvaamista ja olen harrastanut luontokuvausta jo useamman vuoden ajan – se auttaa myös palautumaan hoitotyöstäni. Talletan kuvia nähtäville @eveluonnossa -nimiselle instagram-tililleni, Riina-Eveliina kertoo noutaessaan Kokemäki-aiheista tuotepalkintoaan kuvakilpailun voitosta.

Kokemäen kylät ja joki -kuvakilpailun otoksia tullaan hyödyntämään Kokemäen markkinoinnissa tulevaisuudessa. Kokemäkeläisiä joki- ja kylämaisemia toivotaan jaettavan myös sosiaalisessa mediassa tägäämällä tunnisteet @kokemaenkaupunki ja #VisitKokemäki.

Ilta joenrannalla -niminen kuva äänestettiin Kokemäen kylät ja joki -kuvakilpailun voittajaksi. Kuvaaja: Riina-Eveliina Rosenqvist