Kokemäenjoen laaksossa Satakunnan sydämessä sijaitsevan Kokemäen kauniit kylät tarjoavat viihtyisät ja turvalliset puitteet hyvään elämään. Modernin maaseutukaupungin läpi virtaava Kokemäenjoki puolestaan on monelle rakas elementti, joka symboloi kotia ja rauhaa. Kokemäen kylien lumo ja jokimaiseman kauneus tuodaan esiin toista kertaa järjestettävän kesäisen kuvakilpailun kautta.

Kuva: Antti Ruponen

Kokemäen kaupunki järjestää toista kertaa Kylät ja joki -kuvakilpailun, johon niin kokemäkeläiset kuin kesäasukkaat ja kaupungissa vierailevat saavat osallistua. Kuvakilpailuun osallistutaan lähettämällä kesäinen ja kuvaajan itse ottama valokuva Kokemäen kylistä tai jokimaisemasta.

Kuvakilpailulla Kokemäen kaupunki haluaa tuoda Kokemäkeä esiin asukkaiden ja vierailijoiden silmin, sekä tuoda erityisesti Kokemäen lukuisten kylien kauniita maisemia laajemminkin ihailtavaksi.

– Kokemäellä on valtava määrä uniikkeja ja tunnelmallisia kylämaisemia, joiden lumoa haluamme jakaa laajemmalle yleisölle. Kuvakilpailun satoa ja Kokemäen kylien kauneutta tullaan hyödyntämään Kokemäen markkinoinnissa tulevaisuudessa monilla tavoilla, esimerkiksi sosiaalisessa mediassa ja käynnissä olevan verkkosivu-uudistuksen keinoin, iloitsee Kokemäen kaupungin viestintä- ja markkinointisuunnittelija Suvi Hautaluoma.

Yli 70 kylää täynnä historiaa

Kokemäellä on eniten kyliä koko Satakunnan alueella laskettaessa vanhoja maarekisterikyliä. Kauvatsan kylät mukaan laskettuna kyliä on yhteensä 75:

Aakula, Ahvenus, Askola, Haistila, Hampula, Harola, Hassala, Herttola, Hintikkala, Huivoo, Hyrkölä, Jalonoja, Järilä, Kaarenoja, Kakkulainen, Kankaantaka, Kareksela, Kaukaritsa, Kaurula, Kauvatsa, Keipilä, Ketola, Kiettare, Kiusala, Kokemäen kartano, Koskenkylä, Krannila, Krootila, Kuittilo, Kukola, Kulkkila, Kuoppakoski, Kuoppala, Kuurola, Kyttälä, Köömilä, Laikko, Lievikoski, Lempainen, Mattila, Meinikkala, Paistila, Pappila, Peipohja, Pelhola, Penttilä, Piilijoenmaa, Piitanoja, Pirkkäinen (Birknäs), Pukkala, Pumpula, Purjala, Puurila, Pyhänkorva, Pälpälä, Ronkka, Rudanko, Ruikkala, Rutuna, Ryytsälä, Sonnila, Säpilä, Talonen, Teikari, Tulkkila, Tuomaala, Työtilä, Vallila, Viikari, Villiö, Vitikkala, Vuolle (Vuoltee), Ylistaro, Yttilä, Äimälä ja Öykkäri.

Näin osallistut kuvakilpailuun:

Kuvakilpailu on käynnissä 31. elokuuta 2024 asti. Kuvakilpailuun voi osallistua lähettämällä valokuvan alla olevan lomakkeen kautta. Kilpailuajan päätyttyä markkinointityöryhmä valitsee 10 kuvaa yleisöäänestykseen, joista eniten ääniä saaneen valokuvan kuvaaja voittaa Kokemäki-aiheisia tuotepalkintoja.

Jo kilpailun aikana kilpailukuvia voi halutessaan jakaa sosiaalisen median kanavissa ja tägätä kuviin @kokemaenkaupunki sekä #VisitKokemäki!

  Nimi*
  Sähköposti*
  Kuvanottopaikka*
  Kuvan nimi tai lyhyt kuvaus kuvasta
  Kuvaan liittyvä tarina
  Liitä tiedosto:

  (Tiedostomuoto: jpeg, jpg, png.)