Kokemäenjoen laaksossa Satakunnan sydämessä sijaitsevan Kokemäen kauniit kylät tarjoavat viihtyisät ja turvalliset puitteet hyvään elämään. Modernin maaseutukaupungin läpi virtaava Kokemäenjoki puolestaan on monelle rakas elementti, joka symboloi kotia ja rauhaa. Nyt sekä Kokemäen kylien lumo että jokimaiseman kauneus tuodaan esiin kesäisen kuvakilpailun kautta.

Soutuvene Kokemäenjoessa Pahankoskensillan edustalla
Kuva: Anniina Isomäki

Kokemäen kaupunki järjestää Kylät ja joki -kuvakilpailun, johon niin kokemäkeläiset kuin kesäasukkaat tai kaupungissa vierailevat saavat osallistua lähettämällä valokuvia Kokemäen kylistä tai jokimaisemasta.

Kuvakilpailulla Kokemäen kaupunki haluaa tuoda esiin Kokemäkeä asukkaiden ja vierailijoiden silmin sekä saada erityisesti Kokemäen lukuisten kylien kauniita maisemia laajemminkin ihailtavaksi.

– Meillä on valtava määrä kuvankauniita kylämaisemia, joiden lumoa haluamme jakaa laajemmalle yleisölle. Kuvakilpailun satoa ja Kokemäen kylien kauneutta tullaan hyödyntämään Kokemäen markkinoinnissa tulevaisuudessa monilla tavoilla, iloitsee Kokemäen kaupungin viestintä- ja markkinointisuunnittelija Suvi Hautaluoma.

Yli 70 kylää täynnä historiaa

Kokemäellä on eniten kyliä koko Satakunnan alueella laskettaessa vanhoja maarekisterikyliä. Kauvatsan kylät mukaan laskettuna kyliä on yhteensä 75:

Aakula, Ahvenus, Askola, Haistila, Hampula, Harola, Hassala, Herttola, Hintikkala, Huivoo, Hyrkölä, Jalonoja, Järilä, Kaarenoja, Kakkulainen, Kankaantaka, Kareksela, Kaukaritsa, Kaurula, Kauvatsa, Keipilä, Ketola, Kiettare, Kiusala, Kokemäen kartano, Koskenkylä, Krannila, Krootila, Kuittilo, Kukola, Kulkkila, Kuoppakoski, Kuoppala, Kuurola, Kyttälä, Köömilä, Laikko, Lievikoski, Lempainen, Mattila, Meinikkala, Paistila, Pappila, Peipohja, Pelhola, Penttilä, Piilijoenmaa, Piitanoja, Pirkkäinen (Birknäs), Pukkala, Pumpula, Purjala, Puurila, Pyhänkorva, Pälpälä, Ronkka, Rudanko, Ruikkala, Rutuna, Ryytsälä, Sonnila, Säpilä, Talonen, Teikari, Tulkkila, Tuomaala, Työtilä, Vallila, Viikari, Villiö, Vitikkala, Vuolle (Vuoltee), Ylistaro, Yttilä, Äimälä ja Öykkäri.

Näin osallistut kuvakilpailuun:

Kuvakilpailu on käynnissä 31. elokuuta 2023 asti. Kuvakilpailuun voi osallistua lähettämällä valokuvan alla olevan lomakkeen kautta. Kilpailuajan päätyttyä markkinointityöryhmä valitsee 10 kuvaa yleisöäänestykseen, joista kolme eniten ääniä saaneen valokuvan kuvaaja voittaa Kokemäki-aiheisia tuotepalkintoja.

Jo kilpailun aikana kilpailukuvia voi halutessaan jakaa sosiaalisen median kanavissa ja tägätä kuviin @kokemaenkaupunki sekä #VisitKokemäki!

  Nimi*
  Sähköposti*
  Kuvanottopaikka*
  Kuvan nimi tai lyhyt kuvaus kuvasta
  Kuvaan liittyvä tarina
  Liitä tiedosto:

  (Tiedostomuoto: jpeg, jpg, png.)