Kokemäen kaupunki vuokraa Pitkäjärvellä sijaitsevan Pamauksen lavan. Kaupunki solmii vuokrasopimuksen kilpailutuksen avulla etsittävän toimijan kanssa sopimuksen mukaan. Kirjalliset tarjoukset vuokratoiminnasta tulee esittää torstaihin 13.4.2023 klo 12.00 mennessä, jota ennen ehdokkaan on tutustuttava Pamauksen lavan tiloihin.

Kokemäen kaupungin omistamalle Pamauksen lavalle valittavan toimijan tulee vuokratoiminnallaan tukea Pitkäjärven alueen muuta toimintaa.

– Olemme ehtineet sopia alkavalle kesälle jo joitakin satunnaisia päiviä varatuiksi Pamauksen lavan käytössä ja nämä uuden vuokralaisen tulee ottaa huomioon, kertoo Kokemäen kaupunginjohtaja Teemu Nieminen.

Nieminen kertoo kaupungin toivovan tiloille aktiivista ja monipuolista käyttöä. Ehdokkaiden tulee esittää tarjouksissaan vuokrakustannuksen lisäksi kuvaus Pamauksen lavan vuokrakäytöstä.

– Kaupungin tehdessä kaupat Pamauksen lavasta viime vuoden keväällä, kantautui paikallisilta ideoita tilojen hyödyntämisestä ainakin retkeilyyn, myyjäistoimintaan sekä tietenkin tansseihin liittyen, Nieminen sanoo.

Vuokrausehtona tiloihin tutustuminen

Pamauksen lava asetettiin käyttökieltoon 23. elokuuta alkaen Kokemäen rakennusvalvonnan tarkistuskäynnin tuloksena. Rakennevahvistetyöt on kuitenkin talven aikana saatu tehtyä ja käyttökielto on purettu.

– Tilojen kantavat rakenteet on vahvistettu ja valoaukkojen pleksit uusitaan vielä ennen vuokrasopimuksen alkua, kertoo rakennusinsinööri Jari Ruponen.

Pamauksen lavan vuokraamisesta kiinnostuneen toimijan tulee tutustua Pamauksen lavan tiloihin ennen vuokrasopimuksen solmimista.

Kilpailutuksen menettely, lisätiedot ja aikataulu tästä linkistä: Pamauksen lavan vuokrauksen kilpailutus_28032023