Satakunnan hyvinvointialue tiedottaa:

Kokemäen ja Nakkilan terveysasemien toiminta

Lääkärivajeen vuoksi Kokemäen ja Nakkilan terveyspalvelut ovat toimineet pääasiassa Harjavallan terveysasemalla. Lääkäritilanne on hieman parantunut, joten Kokemäen lääkärivastaanoton toiminta palaa normaalisti Kokemäen terveysasemalle 4.3.2024 alkaen.

Nakkilan terveysaseman terveyspalvelut ovat toimineet supistetusti 22.1. alkaen, jolloin lääkäreiden vastaanottotoiminta on keskitetty Harjavallan terveysasemalle ja pääosin myös muut vastaanottojen ammattilaiset ovat toimineet Harjavallassa. Järjestely jatkuu 14.4.2024 asti. Kiireettömiä hoitajan läsnävastaanottoja on jonkin verran pystytty järjestämään Nakkilassa. Nämä ovat aina edellyttäneet yhteydenottoa etukäteen. Tilannetta arvioidaan uudelleen rekrytointitilanteen mukaan.

Ensisijaisesti pyydämme olemaan yhteydessä digitaalisesti joko omaan vastuutyöntekijään tai terveysasemalle https://sata.fi/palvelut/terveyspalvelut/

Voit myös soittaa vastuutyöntekijälle tai terveysaseman takaisinsoittopalveluun: Nakkila 02 6773444.

Hätätilanteissa soita aina 112.

Nakkilan neuvolapalvelut toimivat normaalisti.