LiikU talvella -kampanja on käynnissä 31. maaliskuuta 2024 asti. Kampanjan tavoitteena on haastaa ja motivoida kuntalaisia liikkumaan omien kilometritavoitteiden mukaan. Liikuntamuotoina ovat hiihto, kävely, sauvakävely, juoksu, lumikenkäily, maastopyöräily, potkukelkkailu, pyöräily, luistelu ja retkiluistelu. Myös soveltava liikunta on huomioitu kampanjassa, joten se soveltuu kaikille ikään tai tasoon katsomatta.

Kokemäellä liikuntasuoritukset kannustetaan kirjaamaan ensisijaisesti mobiilikirjauksina Liikkuen läpi vuoden -mobiilisovelluksen kautta, jonka voi ladata ilmaiseksi yleisimmistä mobiililaitteen sovelluskaupoista. Nettipohjainen kirjausjärjestelmä toimii tietokoneella, älypuhelimessa ja tabletissa. Kokemäellä liikuntasuoritukset voi vaihtoehtoisesti kirjata liikuntakorttiin, jonka voi noutaa kirjastoista tai uimahallilta. Kuntien välisessä kilpailussa Kokemäen kaupunki sijoittuu alle 10 000 asukkaan sarjaan. LiikU ja Kokemäen kaupunki arpovat kaikkien osallistujien kesken palkintoja kampanjan päättyessä, joista ilmoitetaan voittajille erikseen.

Talviliikkujakampanja on osa Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n ja kuntien kolmen kampanjan kokonaisuutta, johon lisäksi kuuluvat keväällä järjestettävä haastepyöräily ja syksyllä järjestettävä syysliikkuja -kampanjat. Tarkemmat tiedot kampanjasta löytyy LiikUn verkkosivuilta.

Jaa liikunnan iloa kampanja-aikana myös sosiaalisessa mediassa merkitsemällä julkaisuihin @kokemaenkaupunki ja #LiikUtalvella.