Kesä on tapahtumien kulta-aikaa. Alla muutama tärppi Kokemäen kesätapahtumiin. Kaikki Kokemäen kesätapahtumat löydät tuttuun tapaan verkkosivujen tapahtumakalenterista

Ensimmäinen Kokemäki-päivä 

Muotokuva laulaja Suvi Teräsniskasta.
Laulaja Suvi Teräsniska. Kuva: Warner Music Live.

Lauantaina 10.6.2023 vietetään historian ensimmäistä Kokemäki-päivää! Luvassa on virkistävä toimintapäivä Kokemäenjoen rannalla, Museosillan ympäristössä Tulkkilassa. Koko perheelle avoin ja ilmainen päivätapahtuma alkaa kello 12 ja jatkuu aina kello 17 asti. Päivän ajaksi liikenteeltä suljettava Siltakatu täyttyy paikallisesta markkinatunnelmasta. 

Tapahtumapäivä huipentuu Ernest Lawsonin ja Suvi Teräsniskan iltakonsertteihin. Päivän maksulliseen ohjelmaan mahtuu myös herkullinen satakuntalainen pitopöytä. Katso ohjelma ja hanki liput heti osoitteesta: www.kokemakipaiva.fi. 

Satasoittoa moneen makuun 

Satasoiton mainoskuva
Hanna Vaskivuo/Satasoitto

Perinteikäs Satasoitto-festivaali tarjoaa jälleen 25.8–3.9.2023 monipuolista ohjelmaa musiikin ystäville Kokemäellä ja Harjavallassa. Lavalla nähdään muun muassa Lenni-Kalle Taipale, Maarit ja Sami Hurmerinta, Pori Sinfonietta, Retuperän WBK ja Eero Saunamäki sekä monia muita. Luvassa on myös nuorille suunnattua ohjelmaa. 

Tasokkaat ja esteettömät konserttipaikat luovat tilaisuuksille hyvät puitteet. Perinteisiä konserttisaleja ovat Harjavallan ja Kokemäen kirkot, Harjavalta-sali ja Kokemäen seuratalo sekä Kokemäen vanha yhteiskoulu. Lisätiedot ja liput osoitteesta: www.satasoitto.fi. 

Koko perheen Kauvatsa-päivä 

Ihmisiä ja telttoja Kauvatsa-päivässä.
Kuva: Kauvatsa-päivä ry

Kauvatsa-päivä on koko perheen iloinen kesätapahtuma, joka kokoaa lauantaina 29.7.2023 kello 9–14 Kauvatsan seuratalolle (Yttiläntie 352) niin vanhat kuin uudet kauvatsalaiset. Ohjelmassa on luvassa muun muassa lasten juoksukilpailu klo 11, perinteiset arpajaiset kello 13, torimyyntiä kello 9–14, tikan- ja ketjunheittokilpailut sekä musiikkiesityksiä. Tervetulleita kaikki iloisesta markkinahumusta kiinnostuneet. Tapahtuman tarkempi ohjelma julkaistaan lähempänä itse tapahtumapäivää Facebookissa. 

Tapahtuman järjestäjänä toimii Kauvatsa-päivä ry. Tapahtuma on maksuton. Lisätiedot Facebookista: Kauvatsa-päivä. 

Tutustu talojen tarinoihin 

Talojen tarinat -tapahtuman mainos

Tänä kesänä Kokemäellä tutustutaan jo kolmatta kertaa vanhoihin taloihin ja niiden tarinoihin Kokemäen talojen tarinat -tapahtumassa. Mukana oleviin, viikoittain vaihtuviin kohteisiin pääsee tutustumaan kesä-, heinä- ja elokuussa. Tapahtumassa on mukana niin yksityiskoteja kuin julkisia rakennuksia, ja avoinna olevat talot ilmoitetaan aina hyvissä ajoin tapahtuman Facebook-sivulla. Tapahtumaan on vapaa pääsy. 

Tapahtuma toteutetaan vapaaehtoisten voimin. Lisätiedot kaupungin infopisteiltä saatavasta tapahtumaesitteestä sekä Facebookista: Kokemäen talojen tarinat. 

 


Tilaa Kesäelämää-lehti kotiin

Lehden tilaukseen pääset täältä.