Pitkäjärven kesä: Rantasaunan lämpöön

Hyvä uutisia sanomisen ystäville! Pitkäjärven tunnelmallisessa rantasaunassa on kaksi saunaa, joista isompaan mahtuu 15 ja pienempään kuusi saunojaa. Avantouintikaudelta tutut yleisövuorot jatkuvat myös kesällä. Vilvoittelu onnistuu järvessä, ja veteen uimarin johdattaa tukeva laituri.

– Yleisösaunan suosio on kasvanut etenkin koronan myötä. Myös nuoret ovat löytäneet talvisin avantouinnin, ja uskon, että väkeä riittää yleisövuoroille myös kesällä! Kesäaikaan rantasaunaa varataan paljon myös yksityiskäyttöön, Mika Lavonius kertoo.

Sauna on lämpimänä keskiviikkoisin ja sunnuntaisin kello 16–20. Muina aikoina saunan voi varata myös vain omaan käyttöön. Kesällä leiritoiminta saattaa vaikuttaa saunan aukioloihin.

Lue lisää osoitteesta täältä ja saavu Pitkäjärvelle rantasaunan lämpöön!

Pitkäjärven vapaa-aikakeskuksen punainen rantasaunarakennus ja hiekkaranta kuvattuna joelta päin.

Tutustu myös Komemäen muihin uimarantoihin täältä.


Tilaa Kesäelämää-lehti kotiin

Lehden tilaukseen pääset täältä.