Elämysten Kokemäki

Kädessäsi on Kesäelämää-lehti, joka sisältää mielenkiintoisia asioita Kokemäestä ja sen palveluista sekä tulevista kesäajan tapahtumista. Se kertoo, että on aika nauttia kesästä ja sen tuomista runsaista mahdollisuuksista. Idyllinen maaseutukaupunkimme Kokemäki on aurinkoinen kesäkaupunki, joka tarjoaa asukkaille ja vierailijoille monenlaisia aktiviteetteja. Kokemäen kesässä korostuvat luonto ja vesistöt. Vastuullisesti järjestetyt tapahtumat ja palvelut luovat pohjan hyvälle kesäelämälle.

Teemu Nieminen pyöräilee

Luonnon monimuotoisuus tulee esiin Kokemäenjoen, Sääksjärven ja Pitkäjärven alueiden virkistyskäytössä. Kokemäenjoen sekä Sääksjärven varsilla on satoja kesäasuntoja, joihin kesäasukkaat saapuvat läheltä ja kaukaa. Kalastus ja muut vesiurheilulajit kuuluvat kesän harrastuksiin. Liikkuminen vesistöissä avaa aivan uuden näkökulman Kokemäen luontoon ja sen maisemiin. Pitkäjärven alueella kangasmetsän siimeksessä sijaitseva järvi ja sen hieno hiekkaranta ovat suosittuja virkistäytymiskohteita kesäpäivinä. Pitkäjärven erilaiset liikuntamahdollisuudet yleisurheilusta frisbeegolfiin, luonnossa liikkumiseen, retkeilyyn sekä pyöräilyyn tarjoavat keholle ja mielelle rauhaa ja rentoutumista. Puurijärven ja Isosuon kansallispuistojen alueella sijaitsee kuuluisa lintujärvi, jossa pesii eurooppalaisittainkin arvokkaita lajeja.

Kesäiset tapahtumat elävöittävät Kokemäkeä ja tarjoilevat elämyksiä moneen makuun – turvallista toteutusta unohtamatta. Tulevalle kesälle on suunniteltu monenlaista koettavaa kesäraveista urheilu- ja autokilpailuihin sekä erilaisiin kylä-, kulttuuri- ja musiikkitapahtumiin. Alueen monet palveluntarjoajat takaavat matkailijoille ja asukkaille monipuolisen tarjonnan. Hyvä ja herkullinen kesäruoka sekä tietysti Suomen maistuvimmat mansikat ja marjat kuuluvat kokemäkeläiseen kesäelämään.

”Koe Kokemäki, sen joki ja väki” -sanonta kuvastaa hyvin Kokemäen tarjoamia mahdollisuuksia matkailijoille, vierailijoille sekä omille kuntalaisille. Nautitaan yhdessä läheisten kanssa kesän tuomista rentouttavista hetkistä ja elämyksistä!

Teemu Nieminen
kaupunginjohtaja


Tilaa Kesäelämää-lehti kotiin

Lehden tilaukseen pääset täältä.