Tekemistä nuorilta nuorille

 

Skeittiparkki tulee vihdoin Kokemäelle!

Sketttiparkki rakennuspaikka

Skeittiparkkia on kaipailtu Kokemäelle jo useamman vuoden ajan. Kokemäen nuorten Vaikuttajaryhmä eli paikallinen nuorisovaltuusto teki asiasta aloitteen, jota lähdettiin viemään eteenpäin yhdessä Vapaa-aikapalveluiden kanssa.

Valmisteluihin on kuulunut mm. sopivan paikan etsiminen, rahoitusasioiden hoito, Skeittiparkin rakenteen suunnittelu ja kuntalaisten kuuleminen asiaan liittyen. Syksyllä 2020 Skeittiparkin suunnitelmat valmistuivat. Ne toteutettiin skeittaajien, scoottaajien ja muiden lajeja harrastavien mielipiteitä kuunnellen. Samalla huomioitiin myös aloittelevat ja nuoremmat harrastajat. Vaikuttajaryhmän puheenjohtaja Oskari Pere yhdessä vapaa-aikapäällikkö Elina Heinilän ja nuorisotyöntekijä Jenni Kotajärven kanssa esittelivät aloitteen kaupunginhallitukselle loppuvuodesta 2020. Aloitteen hyväksymistä jännitettiin joulukuun valtuustossa, jossa se lopulta hyväksyttiin!

Kesällä 2021 aloitetaan alueen asfaltointi, jonka jälkeen alkaa varsinaisen Skeittiparkin rakentaminen. Paikaksi valikoitui uimahallin viereinen nurmikenttäalue.

Nuorten kuvagalleria ja vinkit kesänviettoon

 

Kokemäenjoki maisemaKokemäenjoen varrella on mahdollisuus veneillä hienoissa maisemissa.
Joki mahdollistaa esimerkiksi kalastuksen ja sopivilla paikoilla myös uimisen.

 

 

Pitkäjärven hiekkarantaPitkäjärven hiekkaranta on klassinen ajanviettopaikka Kokemäellä. Rannalla voi pelailla, hengailla kavereiden kanssa tai käydä hyppimässä uimahyppytornista.

 

 

 

 

Kokemäen juhannusravit

Kokemäellä on järjestetty jo vuosia perinteisiä juhannusraveja. Perinteisetjuhannusravit ravataan tänä kesänä la 26.6. sekä su 27.6. Kokemäen raviradalla.

 

 

 

Liikuntapuiston leikkikenttäKokemäen liikuntapuistossa on paljon erilaista tekemistä ympäri vuoden. Liikuntapuiston kupeessa on myös leikkikenttä, jossa voi viettää aikaa. Kannattaa käydä tutustumassa, mitä Liikuntapuistossa on tarjolla!

 

 

 


Tilaa Kesäelämää-lehti kotiin

Lehden tilaukseen pääset täältä.