Satakunnan hyvinvointialue tiedottaa:

Kokemäen ja Nakkilan terveysasemien terveyspalvelujen toiminnan supistaminen 22.1.–3.3.2024 

Lääkärivajeen vuoksi Kokemäen ja Nakkilan terveysaseman terveyspalvelut toimivat supistetusti 22.1.–3.3.2024. Tänä aikana lääkäreiden vastaanottotoiminta keskitetään Harjavallan terveysasemalle ja pääosin myös muut vastaanottojen ammattilaiset toimivat Harjavallassa. Kiireettömiä hoitajan läsnävastaanottoja pystytään jonkin verran järjestämään sekä Nakkilassa että Kokemäellä. Nämä edellyttävät aina yhteydenottoa etukäteen.

Kokemäen lääkärivastaanotto on toiminut Harjavallan terveysasemalla vuoden alusta ja Nakkilan lääkärinvastaanotto siirtyy Harjavallan terveysasemalle 22.1.2024. Järjestely jatkuu 3.3.2024 asti. Tilannetta arvioidaan uudelleen rekrytointitilanteen mukaan.

Ensisijaisesti pyydämme olemaan yhteydessä digitaalisesti joko omaan vastuutyöntekijään tai terveysasemalle https://sata.fi/palvelut/terveyspalvelut/

Voit myös soittaa vastuutyöntekijälle tai terveysaseman takaisinsoittopalveluun: Kokemäki 02 6773361 tai Nakkila 02 6773444. Hätätilanteissa soita aina 112.

Kokemäen ja Nakkilan neuvolapalvelut toimivat normaalisti.

Lisätietoja antaa vastuuyksikön päällikkö Aki-Petteri Männistö
Aikuisten palvelut, terveyspalvelut
petteri.mannisto@sata.fi