Joulupostia ikäihmisille -kampanja kutsuu Kokemäen asukkaat lähettämään joulukortteja ikääntyneille

Joulun odotetuin korttikampanja alkaa nyt! Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestää yhteistyökumppaneineen järjestyksessään yhdennentoista Joulupostia ikäihmisille -kampanjan 13.11.–4.12.2023. Joulukorttikeräykseen on ilmoittautunut tähän mennessä mukaan jo 127 paikkakuntaa. Kampanjassa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille.

– Lähettämällä joulukortin voi tuottaa yksinäiselle ikäihmiselle tunteen siitä, että häntä on ajateltu. Pienestä kortista voi olla iloa pitkäksi aikaa, Siskot ja Simot ry:n toiminnanjohtaja Eero Väisänen sanoo.

Kampanjan yhteistyökumppaneita ovat Kuntaliitto, Kansalaisopistojen liitto ja Kansalaisareena. Kampanjan suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Kampanjaan osallistuminen on helppoa ja hauskaa

Kampanjaan voi osallistua tekemällä joulukortin ja toimittamalla sen keräyspisteeseen 13.11.–4.12. Kirjoita korttiin hyvän joulun toivotukset. Merkitse saajan kohdalle ”Sinulle” ja lähettäjän kohdalle oma nimesi ja Siskot ja Simot. Pudota kortti sellaisenaan lähimpään keräyslaatikkoon. Ethän sulje korttia kirjekuoreen.

Kokemäen keräyspisteet:

Kokemäen pääkirjasto
Haapionkatu 13, 32800 Kokemäki
avoinna ma–to klo 11–19, pe klo 11–17 ja la 10–15

Kauvatsan kirjasto
Lähteenmäen koulutie 70, 32920 Kauvatsa
avoinna ma ja ke klo 16–19, pe klo 12–15

S-Market Kokemäki
Haapionkatu 14, 32800 Kokemäki
avoinna ma–la klo 7–22, su 9–22

Kokemäen S-Marketin aulasta löytyy yksi joulukorttien keräyslaatikko.

Kaikki keräyspisteet löytyvät myös kampanjan verkkosivuilta: siskotjasimot.fi/joulupostia

Kampanjan verkkosivut: siskotjasimot.fi/joulupostia
Seuraa kampanjaa somessa: #kosketakortilla #joulupostia #berörmedkort #julpost

Lisätiedot:

Kokemäen kaupunki, markkinointi- ja viestintäsuunnittelija Suvi Hautaluoma, suvi.hautaluoma[a]kokemaki.fi / p. 040 488 6109