Pitkäjärven kesä: Hurauta metsään fatbikella!

Pitkäjärvellä ei kesällä tule tylsää. Alueen palvelut ja harrastusmahdollisuudet takaavat vauhdikkaan päivän koko perheelle. Suuntaa siis nokka kohti Kokemäen Pitkäjärveä ja hurauta metsään vaikka pyörällä!

Nainen seisomassa läskipyörän vieressä syksyisen järven edessä.

Hurjaan suosioon nousseet fatbiket ovat leveärenkaisempi vaihtoehto maastopyörälle. Ne soveltuvat erinomaisesti maastossa ajeluun ympäri vuoden. Pitkäjärvellä fatbikeilla pyöräilyyn on erinomaiset mahdollisuudet, sillä maasto on tasaista hiekkakangasta. Reittivaihtoehtoja on useita.

– Esimerkiksi selkeästi merkitty reitti Pitjäjärveltä Harjavallan Hiittenharjulle on nimeltään Hiipireitti. Matkalla on pari laavua, ja reitti sopii myös aloittelijoille. Maasto on helppoa myös polun ulkopuolella, eikä alueella ole eksymisvaaraa, sanoo Pitkäjärven vapaa-aikakeskuksen myynnistä ja hallinnosta vastaava Mika Lavonius.

Vapaa-aikakeskuksen vuokrattavat fatbiket ovat kesällä kovassa käytössä, joten oma pyörä kannattaa varata hyvissä ajoin. Varaus onnistuu helposti netissä, ja pyöriä on niin aikuisille, nuorille kuin lapsille. Myös sähköavusteisia fatbikeja on tarjolla kahta kokoa. Vuokraan kuuluu kypärä.

Varaa pyörät verkossa. Varauksen voi tehdä myös soittamalla numeroon 040 525 6223. Maksuvälineenä käy Epassi ja muut vastaavat maksuvälineet.

Lue lisää Piktäjärven palveluista ja harrastusmahdollisuuksista täältä.