Pitkäjärven kesä: Heittokäsi kuntoon golfhallissa

Yksi Pitkäjärven harrastusmahdollisuuksien erikoisuuksista on golf- ja frisbeegolfhalli, jossa niin golfin kuin frisbeegolfin harrastajat pääsevät treenaamaan ympäri vuoden. Hallin 70 metriä pitkä tekonurmi palvelee myös pesäpalloilijoita. Hallissa frisbeekiekon käyttäytymisen näkee paremmin, mikä mahdollistaa heittotekniikoiden harjoittelun. Varsinkin talvikaudella halliharjoittelu on tärkeää tulevaa kautta ajatellen.

Golfhallin yhteydessä toimiva tarvikemyymälä Fribaki Oy on erikoistunut frisbeegolftarvikkeisiin. Valikoimasta löytyy yli 5000 kiekkoa ja muita tarvikkeita, kuten kiekkoreppuja.

– Valikoimastamme löytyvät kiekot niin aloittelijoille kuin ammattimaisemmin frisbeegolfia pelaaville. Laji on helppo aloittaa, sillä vauhtiin pääsee jo muutaman kymmenen euron kiekkosetillä, vakuuttaa Fribakin perustaja Aki Söderlund.

Pitkäjärvestä on muodostumassa maakunnan frisbeegolfkeskus.

Hallin lisäksi Pitkäjärveltä löytyy 18-väyläinen frisbeegolfrata. Radasta on tullut lajin harrastajien parissa varsin suosittu, sillä maasto on helppokulkuista ja kangasmetsästä harhaan lentäneet kiekot löytyvät helposti. Jos kiekkojen hallinta tuntuu haastavalta, apua voi hakea alkeiskurssilta.

– Järjestämme alkeiskursseja sekä tyhy- ja tykypäiviäkin. Frisbeegolf on mitä mainioin tapa viettää aikaa yhdessä perheen tai ystävien kanssa, ja samalla pääsee nauttimaan myös luonnosta, Söderlund kehuu.

Frisbeegolf-kori auringonpaisteessa kangasmetsässä joen varressa.

Lue lisää Piktäjärven palveluista ja harrastusmahdollisuuksista täältä.