Loading Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • This event has passed.

Pitkis-Sport 2023 nuorisojohtajakoulutus

2.7.2023 klo 13:00 - 7.7.2023 klo 14:00

175€

Haluatko oppia lasten ja nuorten ohjaamista, ryhmän johtamista sekä ohjaajana toimimista niin Pitkiksellä kuin muuallakin? Nuorisojohtaja -kurssi on yli 15-vuotiaille nuorille tarkoitettu johtamisen ja ohjaamisen peruskurssi. Kurssi toteutetaan kahdessa osassa: ensin NJ1-kurssi, ja seuraavana vuonna NJ2-kurssi. Kurssin molempien osien hyväksytystä läpäisystä saa todistuksen, jota käyttää esimerkiksi työnhaussa tai opinnoissa..

NJ1-kurssilla osallistujat saavat viikon mittaisen käytännön taitoja ja teoriaa tarjoavan pohjakoulutuksen, johon sisältyy myös arvioitavia ohjaamissuorituksia, monipuolista liikuntaa sekä luonnollisesti iloista leirimeininkiä. Kurssilla pääsee myös kokeilemaan omia rajojaan niin fyysisesti kuin henkisesti. Pitkiksellä ennenkin olleet leiriläiset saattavat tietää myös nuorisojohtajien omista perinteistä!

Nuorisojohtajakurssin tavoite on antaa osallistujille taitoja, kokemusta ja osaamista toimia erilaisissa ohjaamis- ja johtamistehtävissä. Iän myötä tavat osallistua Pitkikselle muuttuvat, ja Nuorisojohtajakoulutus on luonteva jatkoaskel nuorelle, joka haluaa jatkaa Pitkis-polkuaan. Lisäksi kurssin tärkeä tarkoitus on avata mahdollisuuksia toimia erilaisissa vastuutehtävissä seuroissa, yhdistyksissä tai työelämässä.

Yksityiskohdat

Alkaa:
2.7.2023 klo 13:00
Päättyy:
7.7.2023 klo 14:00
Hinta:
175€
Tapahtumakategoria:
Tapahtumatagit:
, , , , , ,
Verkkosivu:
www.pitkissport.net