Ruoka- ja siivouspalvelut tuottavat palveluita 26 ammattilaisen voimin.
Tavoitteemme on tuottaa palvelua mahdollisimman kustannustehokkaasti ja asiakaslähtöisesti. Olennaisena osana toimintaamme ovat vastuullisuus, työn kehittäminen sekä työhyvinvointi.
Kokemäen ruokapalvelut valmistaa päivittäin ateriat reilulle tuhannelle ruokailijalle kaupungin kouluihin ja päiväkoteihin sekä omalle henkilöstölle. Ruoka on merkittävä terveyden ja hyvinvoinnin edistäjä ja haluamme panostaa kotimaiseen lähi- ja luomuruokaan.
Meillä on ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökunta, joka valmistaa ravintosuositukset huomioivia, laadukkaita ja monipuolisia ateriapalveluita. Nämä ravitsevat ja maukkaat ateriat valmistetaan päivittäin tuotantokeittiössämme Köökissä. Kokemäeltä löytyy yksi tuotantokeittiö ja 6 palvelukeittiötä.
Ruokapalvelumme noudattaa viiden viikon kiertävää ruokalistaa, jossa on huomioitu valtakunnallinen kouluruokasuositus. Kouluilla tarjoillaan päivittäin myös kasvisvaihtoehtoa (lakto-ovo). Ruokapalveluiden 13 ammattilaista huolehtivat aterioiden valmistuksen lisäksi aterioiden tarjoilusta sekä astiahuollosta.
Oiva-raportti on elintarvikevalvontaviranomaisten tekemä julkaisu, joka kertoo elintarvikealan yritysten valvontatuloksista. Raportti kertoo kuluttajalle tarkastuksen aikana tehdyistä havainnoista, kuten yrityksen hygieenisestä tasosta ja tuotteiden turvallisuudesta. Oiva-raportit ovat nähtävissä kaikissa Kokemäen kaupungin keittiöiden ruokasaleissa sekä nettisivulla.