Kesäelämää-lehden ilmoitusvaraus
- tee varauksesi 2.4.2021 mennessä

Kesäelämää on Kokemäen kaupungin kesälehti

Kokemäen kaupungin oma kesälehti Kesäelämää julkaistaan alkukesästä. Oman ilmoituksesi avulla olet osana kesäistä lukupakettia. Ilmoita tämän lomakkeen kautta ilmoitusaineistosi tiedot. Mediakortissa on ilmoitusmyynnin tarkemmat tiedot – löydät sen täältä.

Jakelu

Lehti postitetaan vk 21–22 kaikille Kokemäen asukkaille sekä niille, jotka omistavat mökin Kokemäeltä. Lehti jaetaan myös jättijakeluna vk 23 Porin, Luvian ja Ulvilan alueilla Satakunnan Kansan tilaajille lehden välissä, sekä muille Porilaine-ilmaisjakelun välissä. Lisäksi lehteä jaetaan Kokemäen kaupungin palvelupisteissä sekä kesän tapahtumissa.

  Ilmoitusvarauslomake

  Tarvittaessa voit tilata ilmoitusvalmistuksen

  Jos ilmoittajalla ei ole lehteen sopivaa painovalmista aineistoa, ilmoitusvalmistuksen voi ostaa viestintätoimisto Kumppaniasta kiinteällä kustannuksella: 1/8-ilmoitus hintaan 120 € ja 1/2-ilmoitus hintaan 250 € (hintoihin lisätään alv). Taitettavan ilmoituksen aineisto (teksti, yhteystiedot, kuva, yrityksen logo ja mahdollinen graafinen ohjeisto) toimitetaan 5.4.2021 mennessä osoitteeseen ilmoitukset@kumppania.fi. Kuvalla ja logolla tulee olla painoon riittävä resoluutio (väh. 200 dpi, logot CMYK-muodossa).

  Yrityksen tiedot

  Yhteyshenkilö

  Laskutus