Kaupunginmustalan asuntoalue

Kaavoitettuja omakoti- ja rivitalotontteja.
Alue sijaitsee Sonnilantien ja Ranta-Pereentien kulmauksessa, rajoittuen Sonnilanjokeen ja Heikkilän asuntoalueeseen.
Maastoltaan se on tasaista ja avautuu peltomaisemaan.

Tulkkilan ala-aste ja Koulukeskus, jossa yläaste ja lukio, ovat n. 1,5 km:n etäisyydellä.
Satakunnan ammattiopistoon ja Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistoon on molempiin matkaa n. 4 km.

Tulkkilan päiväkoti, päivittäistavara- ja erikoisliikkeet, pankki, kirjasto sekä liikunta- ja uimahalli ovat n. 1,5 km:n etäisyydellä liikekeskuksessa ja ydinkeskustassa.

Omakotitalotontin varausmaksu 150 € ja rivitalotontin 500 €, voimassa 3 kk. Varausta voi jatkaa 3 kertaa.
Maksu on arvonlisäveroton, se suoritetaan kertamaksuna ja hyvitetään kauppasummasta kaupantekohetkellä.

Omakotitalotontit 2,52 € / m², lapsialennus 10 % lasta kohti.
Rivitalotontit 33,64 € / krs-m².

Omakotitalotonttien rakennusoikeus on 20 % tontin pinta-alasta, rivitalotonttien 400 krs-m² ja 1900 krs-m². Kerrosluku on I.

Kattomallina osalla tonteista harjakatto ja osalla aumakatto. Rakennusmateriaalina tiili tai puu.

Kaupunginmustalan tonttitarjonta