5 Penttilänniemi

Penttilänniemen asuntoalue

Kaavoitettuja omakoti-, rivitalo- ja asuinpientalotontteja. Alue sijaitsee lähellä keskustaa, Kokemäenjoen muodostamassa niemessä.
Se on maastoltaan tasaista, entistä peltoaluetta, joka liittyy vanhaan omakotitaloalueeseen.

Tulkkilan ala-aste ja Koulukeskus, jossa yläaste ja lukio, ovat n. 1,5 km:n etäisyydellä.
Satakunnan ammattiopistoon on matkaa n. 4 km ja Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistoon n. 2 km.

Tulkkilan päiväkoti, päivittäistavara- ja erikoisliikkeet, pankki, kirjasto sekä liikunta- ja uimahalli ovat n. 1–1,5 km:n etäisyydellä ydinkeskustassa ja liikekeskuksessa.

Omakotitalotontin varausmaksu 150 € ja rivitalotontin 500 €, voimassa 3 kk. Varausta voi jatkaa 3 kertaa. Maksu on arvonlisäveroton, se suoritetaan kertamaksuna ja hyvitetään kauppasummasta kaupantekohetkellä.

Omakotitalotontit 4,00 € / m², lapsialennus 10 % lasta kohti.
Rivitalotontit ja asuinpientalotontti 20,00 € / krs-m².

Omakotitalotonttien rakennusoikeus on 20 % tai 25 % tontin  pinta-alasta, rivitalotonttien 499 krs-m² ja 653 krs-m² ja asuinpientalotontin 704 krs-m².

Kerrosluku on I ja rakennuksen harjasuunta on määritelty asemakaavassa.

Penttilänniemen tonttitarjonta