Rantavuolteen asuntoalue

Rantavuolteen asuinalue sijaitsee Kuurolantien ja Kokemäenjoen välissä, joen pohjoisrannalla. Alueelta avautuu maisema idylliseen maalais- ja jokimaisemaan ja Rantavuolteen maasto on tasaista. Asukkaita Rantavuolteelta löytyy vauvasta vaariin, joten alueelle sopivat niin nuoret pariskunnat, lapsiperheet kuin eläkeläisetkin.

Alueella on vapaana yksi rivitalotontti sekä 11 omakotitalotonttia. Rantavuolteen asuinalueen rakentaminen on alkanut jo vuonna 1991 ja siellä on tällä hetkellä omakotitaloja, rivitaloja, yksi paritalo sekä yksi hoitolaitos.

Maalaismaisemasta huolimatta palvelut ovat lähellä. Rantavuolteen asuinalueelta on Kokemäen keskustaan alle kahden kilometrin paikka ja myös koulut ovat lähellä. Alueella on myös leikkipuisto.

Tulkkilan ala-aste ja Koulukeskus, jossa yläaste ja lukio sijaitsevat, ovat noin 1,5 km:n etäisyydellä.
Satakunnan ammattiopistoon on matkaa noin 3 km ja Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistoon noin 1,5 km.

Tulkkilan päiväkotiin on matkaa noin kilometri, päivittäistavara- ja erikoisliikkeet, pankki, kirjasto
sekä liikunta- ja uimahalli ovat vain 1,5 km:n etäisyydellä liikekeskuksessa ja ydinkeskustassa. Alueella on  leikkipuisto.

Luonnosta ja liikkumisesta nauttiville Kokemäki tarjoaa mitä parhaimmat puitteet esimerkiksi Pitkäjärvellä sekä Puurijärven ja Isosuon kansallispuistossa.

Omakotitalotontin varausmaksu 150 € ja rivitalotontin 500 €, voimassa 3 kk. Varausta voi jatkaa 3 kertaa.
Maksu on arvonlisäveroton, se suoritetaan kertamaksuna ja hyvitetään kauppasummasta kaupantekohetkellä.

Omakotitalotontit 3,70 € / m², lapsialennus 10 % lasta kohti.
Rivitalotontti 55,50 € / krs-m².

Omakotitalotonttien rakennusoikeus on 25 % tontin pinta-alasta, rivitalotontin1214 krs-m². Kerrosluku on I.

Rakennettaessa naapuritontin rajaan kiinni tulee ulkoseinä käsitellä julkisivun tapaan ja ilman ikkunoita.
Kokonaan maanpäällistä kellaria ei sallita.

Rakentamatta jäävät tontinosat on pidettävä huolitellussa kunnossa ja kadunpuoleiset osat on istutettava.

Rantavuolteen tonttitarjonta