Teljänportin alue

Maalaismaiseman ympäröimällä Teljänportin alue on kaavoitettu niin rivitalo-, asuin-, liike- kuin toimistorakennuksille. Asuinalue sijaitsee liikekeskuksen kupeessa, lähellä ydinkeskustaa, joten palvelut ovat lähellä. Alue sopiikin erityisesti ikäihmisille ja palveluiden helppoa saavutettavuutta arvostaville.

Alueelle on alettu rakentaa vuonna 2004 ja siellä on tällä hetkellä yksi rivitalo ja liikerakennuksia. Teljänportista on myös hyvät julkisen liikenteen yhteydet: Poriin pääsee Harjavallan ja Nakkilan kautta Satakunnantein pysäkiltä (matkaa pysäkille puoli kilometriä), rautatieasemalle ja pikavuoropysäkille matkaa on noin 3 km.

Koulut

Tulkkilan ala-asteelle ja Koulukeskukseen, jossa yläaste ja lukio, on matkaa alle kilometri.
Satakunnan ammattiopisto ja Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto ovat molemmat noin 2,5 km:n etäisyydellä.

Palvelut

Tulkkilan päiväkotiin on matkaa vajaa kilometri, päivittäistavara- ja erikoisliikkeet, pankki, kirjasto
sekä liikunta-  ja uimahalli löytyvät läheltä.

Luonnosta ja liikkumisesta nauttiville Kokemäki tarjoaa mitä parhaimmat puitteet esimerkiksi Pitkäjärvellä sekä Puurijärven ja Isosuon kansallispuistossa.

Hinta

Tontin varausmaksu 500 €, voimassa 3 kk. Varausta voi jatkaa 3 kertaa.
Maksu on arvonlisäveroton, se suoritetaan kertamaksuna ja hyvitetään kauppasummasta kaupantekohetkellä.

20,00 € / krs-m²

Rakentamista ohjaavia tietoja

Rivitalotonttien rakennusoikeus on tonttikoosta riippuen 909–2513 krs-m² ja asuin-, liike- ja toimistorakennustonttien n. 1719 krs-m².

Kerrosluku voi olla joko I tai II. Rakentamatta jäävät tontinosat, joita ei käytetä ajoteinä eikä pysäköintiin, on hoidettava puistomaisessa kunnossa.

Teljänportin tonttitarjonta