Järvimutkalan asuntoalue

Upealla, luonnonläheisellä paikalla sijaitseva Järvimutkala on erityisesti lapsiperheiden suosiossa. Alue on väljästi rakennettua kangasmetsää, joka on erinomaista sieni- ja marjamaastoa.

Vain noin kilometrin päässä sijaitseva Pitkäjärven vapaa-ajan keskus takaa asukkaille monipuoliset harrastusmahdollisuudet: alueelta löytyvät niin uimaranta, yleisurheilu- ja palloilukentät, jäähalli, golf-sisäharjoitushalli sekä lenkkipolut ja retkeilyreitit. Järvi itsessään on kalaisa, ja siihen istutetaan siikaa ja kuhaa.

Rakentaminen Järvimutkalassa on aloitettu vuonna 2004, mutta muutamia vapaita kaavoitettuja tontteja löytyy vielä! Rauhallinen Järvimutkala tarjoaa oivallisen paikan unelmakodille luonnon rauhassa, lähellä palveluita.

Tuomaalan ala-asteelle on matkaa vain noin 2,5 km, joten matkan taittaa vielä helposti esimerkiksi polkupyörällä. Koulukeskus, jossa yläaste ja lukio sijaitsevat, on noin 5 km:n etäisyydellä Kokemäen ydinkeskustassa, jonne pääsee Järvimutkalasta kevyenliikenteenväylää.
Satakunnan ammattiopistoon on matkaa noin 4 km ja Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistoon noin 7 km.

Lähin päiväkoti on noin 4 km:n päässä Peipohjassa, päivittäistavara- ja erikoisliikkeet, pankki, kirjasto sekä liikunta- ja uimahalli ovat noin 5 km:n etäisyydellä ydinkeskustassa ja liikekeskuksessa. Rautatieasemalle ja pikavuoropysäkeille Helsingin ja Porin suuntaan matkaa noin 3,5 km.

Tontin varausmaksu 150 €, voimassa 3 kk. Varausta voi jatkaa 3 kertaa. Maksu on arvonlisäveroton, se suoritetaan kertamaksuna ja hyvitetään kauppasummasta kaupantekohetkellä.

Omakotitalotontit 1,68 € / m², lapsialennus 10 % lasta kohti.

Rakennusoikeus omakotitonteilla on tonttikoosta riippuen 280–486 krs-m². Kerrosluku I, I½ tai II. Maan alle kaivettavia rakenteita ei sallita.

Puuston harventamiseen tarvitaan lupa. Rakennusmateriaalit ovat vapaasti valittavissa (tuloksen tulee olla kuitenkin valtakunnallisten rakennusmääräysten mukainen).

Vesijohto ja viemäri ovat tontin rajalla. Perustamisolosuhteet ovat hiekkakangasmaata.

Järvimutkalan tonttitarjonta