Vaikuta ja tule mukaan tekemään Kokemäestä tasa-arvoisempi ja yhdenvertaisempi kaupunki meille kaikille! Haluamme kuulla sinun mielipiteesi tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumisesta Kokemäen kaupungin palveluissa. Olemme laatineet kyselyn, jonka avulla keräämme asukkaiden kokemuksia ja näkemyksiä tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumisesta sekä syrjinnän ja muun epäasiallisen kohtelun kokemuksista. 

Miksi kysely on tärkeä? 

Kyselyn tulokset ovat erittäin merkityksellisiä, kun päivitämme kaupungin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmaa vuoden 2024 aikana. Saadut vastaukset auttavat tunnistamaan kehityskohteita ja parantamaan kuntalaisille tarjottavia palveluita. 

“Kaupunki on sitoutunut edistämään tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusperiaatteita kaikessa toiminnassaan, joten asukkaiden kokemukset ovat ensiarvoisen tärkeitä”, hallintojohtaja Katja Törrönen toteaa.  

Näin voit osallistua: 

  • Vastaa verkkokyselyyn keskiviikkoon 31.8.2024 kello 23.59 mennessä tästä linkistä. Vastaaminen vie noin 2–4 minuuttia. 
  • Vastaa paperilomakkeella Kokemäen kirjastoissa niiden aukioloaikoina keskiviikkoon 31.8.2024 mennessä. 

Luottamuksellisuus ja anonymiteetti: Kysely on anonyymi ja luottamuksellinen. Vastauksiasi käsitellään niin, ettei niitä voida yhdistää tiettyyn henkilöön.

 

Voit vastata kyselyyn paperilomakkeella kirjastossa.

Arvonta ja palkinto: Halutessasi voit osallistua myös Kokemäki-tuotepakettien arvontaan jättämällä yhteystietosi kyselyn lopussa erilliselle lomakkeelle. Paperilomakkeella vastaajat osallistuvat erillisellä arvontakupongilla. Voittajiin ollaan yhteydessä syyskuun alussa tekstiviestitse.

Kiitämme lämpimästi ajasta, jonka käytät kyselyyn vastaamiseen. Arvostamme suuresti palautettasi, sillä se auttaa meitä kehittämään Kokemäen kaupungin palveluita entistä paremmiksi. 

Lisätietoja kyselystä ja tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmasta antaa:
Katja Törrönen, katja.torronen@kokemaki.fi, puh. 040 488 6101