Kokemäen hyvinvointimessujen teemana on tänä vuonna ”hyvä arki, hyvä mieli”. Näytteilleasettajien ilmoittautuminen on nyt auki.

Tapani Kiminkinen (Kuva: MagnumLive)

Varaa lauantai lokakuulta – Kokemäen hyvinvointimessut järjestetään toista kertaa lauantaina 19.10.2024. Tänä vuonna messut järjestetään Koulukeskuksen sijaan Tulkkila-salissa.

”Tänä vuonna messujen pääkohderyhmäksi valittiin ikäihmiset. Esteettömyyteen liittyvät kysymykset nostettiin esiin heti ensimmäisessä tapahtuman suunnittelupalaverissa, joihin Tulkkila-sali vastaa hyvin”, kertoo vs. hyvinvointipäällikkö Sanna-Mari Piira Kokemäen kaupungilta.

Pääsymaksuttoman messutapahtuman yleisöluennoitsijaksi on kiinnitetty terveen elämän sanansaattaja Tohtori Tapani Kiminkinen. Saarijärven terveyskeskuslääkärinä toimiva ja TV:stä tuttu Kiminkinen on pidetty luennoitsija ja puhuu terveydestä, sairauksista ja niihin johtavista syistä kansantajuisesti ja hauskasti.

Hyvinvointialan toimijat osaksi tapahtumaa

Hyvinvointialan toimijat voivat nyt varata itselleen maksuttoman paikan messualueelta. Näytteilleasettajaksi pyydetään ilmoittautumaan sähköisesti keskiviikkoon 31.8.2024 mennessä tästä ilmoittautumislinkistä.

”Ensimmäiset hyvinvointimessut viime vuonna olivat oikein onnistuneet ja saivat liikkeelle yli 40 toimijaa. Yleisöä messutapahtumassa vieraili karkeasti laskettuna 500 henkilöä. Tulkkila-salissa on isommat puitteet, joten odotuksetkin ovat sen myötä vielä isommat”, Piira jatkaa.

Hyvinvointimessujen ohjelma ja mainonta julkaistaan syyskuussa. Hyvinvointimessut järjestää Kokemäen kaupungin hyvinvointipalvelut.

Lisätietoja antaa:

Sanna-Mari Piira, vs. hyvinvointipäällikkö, Kokemäen kaupunki
p. 040 488 6172, sanna-mari.piira@kokemaki.fi

Päivi Vuori, sivistys- ja hyvinvointijohtaja, Kokemäen kaupunki
p. 040 488 6148, paivi.vuori@kokemaki.fi