Satakunnan hyvinvointialue tiedottaa:

Varaa aika rokotukseen tai osallistu pop up -rokotuspäivään

Rokotus on paras tapa suojautua kausi-influenssalta ja sen jälkitaudeilta. Koronarokotteen uuden tehosteannoksen tavoitteena on vähentää vakavia sairastumisia, sairaalahoidon tarvetta ja koronaan liittyviä kuolemia riskiryhmissä.

Olemme koonneet internetsivuillemme (www.sata.fi) keskitetysti tiedot rokotuksista, ajanvarauksista ja mahdollisista ajanvarauksettomista joukkorokotuspäivistä koko hyvinvointialueen alueelta. Näet sivuiltamme myös tarkemmat kohderyhmät.

Kokemäen terveysasemalla (os. Tulkkilantie 4) annetaan influenssa- ja koronarokotuksia ilman ajanvarausta lauantaina 18. marraskuuta 2023 kello 9–15.

Kuva rokotustiedotteesta.
Satakunnan hyvinvointialueen tiedote joukkorokotuksista.