Kokemäen kaupungin järjestämään suunnittelukilpailuun Kokemäen omasta nimikkoneuleesta jätettiin yhteensä 13 neuletyötä. Nimikkoneuleen suunnittelukilpailu järjestettiin 10.1.–31.3.2023.  Neule sai olla esimerkiksi villapaita, pipo, huivi, sukat tms. Aihe oli vapaa, mutta sen tulee kuvata Kokemäkeä tai liittyä Kokemäkeen jollakin tapaa.

Kilpailun esikarsinnan suorittavana raatina toiminut elinvoimalautakunta päätti kokouksessaan keskiviikkona 12.4.2023 valita kuntalaisille avoimeen äänestykseen kaikki kilpailuun osallistuvat neuletyöt.

Äänestysohjeet

Kokemäen nimikkoneuleeksi valittavaa neuletyötä voi äänestää sekä verkossa että Kokemäen kaupunginkirjastossa (os. Haapionkatu 13) kirjaston aukioloaikoina. Neuletyöt ovat kirjastossa esillä äänestysajan. Voittaja saa 300€:n arvoisen lahjakortin paikalliseen liikkeeseen ja kaikki osallistujat palkitaan Kokemäki-aiheisella tuotteella. Voittaja julkistetaan äänestysajan päättymisen jälkeen viikolla 18.

Äänestysaika: 13.–30.4.2023.

Äänestyksen nettilinkki: https://link.webropol.com/s/kokemaki-neulekilpailu-2023

Näistä äänestetään:

1. Uuno -villahattu, kännykkähanskat ja tillukkaat

2. Kokemäki -lapaset

3. Teljänlintu -villasukat

4. Kokemäki -töppöset

5. Keltakurjenmiekka -pipo
6. Ensiaskeleet -neuleliivi ja neulepanta
7. Yllätysten Kokemäki -pipo
8. Kokemäki -pipo
9. Museosilta -neule
10. Piispanhiippa
11. Lohijoki -sukat
12. Keltakurjenmiekka -sukat
13. Vanhaa Kokemäkeä -tröijy, tillukkaat, vanttuut, pipo ja pussi

 

Kilpailutyöt lahjoitetaan tekijöiden suostumuksella hyväntekeväisyyteen paikallisten lasten ja ikäihmisten iloksi äänestysajan päätyttyä.