Kyselyllä selvitään kokemäkeläisten ajatuksia, kokemuksia ja roolia Kokemäen kaupungin ilmastotyöstä. Vastanneiden kesken arvotaan 100 euron lahjakortti kokemäkeläisiin yrityksiin.

Kysely liittyy tekeillä olevaan pro gradu -tutkielmaan, jossa Kokemäen kaupunki on mukana. Tutkielma keskittyy pienten kuntien ja kaupunkien ilmastotyöhön ja osallistamisen kehittämiseen.

Kysely on suunnattu Kokemäen asukkaille, jonka lisäksi kyselyyn voivat vastata myös muut toimijat, kuten vapaa-ajan asukkaat ja paikkakunnalla työskentelevät.

Vastauksia käytetään pro gradu-tutkielman aineistona ja Kokemäen kaupungin ilmastotyön kehittämisessä. Kyselyyn vastatakseen ei vaadita tietoutta tai perehtymistä ilmastonmuutoksen hillintään, Kokemäen vihreän siirtymän ohjelmaan tai muuhun kaupungin ilmastotyöhön.

Voit vastata kyselyyn sähköisesti tästä linkistä. Vastaathan kyselyyn torstaihin 6.4.2023 mennessä. Kyselyyn voi vastata myös paperilomakkeella Kokemäen kaupunginkirjastossa (os. Haapionkatu 13) ma 27.3. – la 1.4. kirjaston aukioloaikoina.

Kyselyyn vastataan nimettömänä ja vastaamiseen menee noin 5–10 minuuttia. Vastaajat voivat halutessaan jättää yhteystietonsa kyselyn päätteeksi ja osallistua näin 100 euron arvoisen lahjakortin arvontaan. Lahjakortti käy maksuvälineenä Kokemäen kaupungin sopimusyrityksissä, joiden kanssa kaupungilla on sopimus lahjakorttikäytännöstä. Lahjakortti arvotaan kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken huhtikuun loppuun mennessä.

Kokemäkeläisten ajatuksia ja kokemuksia kaupungin ilmastotyöstä on kerätty myös ryhmäkeskusteluissa helmikuussa 2023. Kokemäen kaupungin edustajia on haastateltu aiheesta viime vuonna.

Lisätietoja antaa tutkielman tekijä:

Mimmi Virtanen
mimmi-iris.virtanen@helsinki.fi / 0443881044
globaalin kestävyyden maisteriopiskelija
bio- ja ympäristötieteellinen tiedekunta
Helsingin yliopisto